Ray Zapata aconsegueix la medalla de plata en la final de sòl

Compartir:

Ray Zapata s’ha convertit en el sisé medallista d’Espanya després de conquistar la plata en la final de sòl. L’espanyol va aconseguir la mateixa puntuació que Artem Dolgopyat, però la dificultat més gran de l’exercici de l’israelià li va atorgar l’or al seu rival.

Zapata acaricia l’or

A res s’ha quedat Zapata del segon or d’Espanya en estos Jocs Olímpics. L’espanyol ha aconseguit la mateixa marca que el guanyador, amb una nota de 14.933, la mateixa que Dolgopyat, però la dificultat més grossa de l’exercici de l’israelià li han apartat de l’or.

Més de 10 anys sense medalla olímpica

Gran alegria la que ens ha donat Ray, ja que la delegació espanyola no guanyava una medalla olímpica en gimnàstica artística des dels Jocs de Pequín en 2008.

Ray Zapata uneix el seu nom al de Gervasio Deferr, or en poltre de Sidney 2000 i Atenes 2004 i bronze en sòl de Pequín, i també al de Patricia Moreno, bronze en sòl a Atenes 2004.

Metall molt important per a la gimnàstica artística espanyola, que no sol donar medalles a Espanya en els Jocs i que després de dos Jocs en blanc Zapata ha tornat a posar en el podi a la gimnàstica artística espanyola.
 

<

>

 

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

 

 

EL MÉS LLEGIT

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'

El 93,7 % del personal de la Generalitat que entén bé o prou bé el valencià 

S’incrementa en 6 punts el percentatge de persones que saben escriure perfectament o bastant bé en valencià, en quasi 5 punts les que el saben llegir i en més de 3 punts les que l’entenen

Mor l’actriu Kirstie Alley als 71 anys

Els seus fills, True i Lillie Parker, han emés un comunicat on informen que ha mort arran d'un càncer que li va ser diagnosticat recentment

L’AVL acosta la figura de Fuster al professorat i l’alumnat de la Hofstra University de Nova York

L’acadèmica, Vicenta Tasa, ha impartit la conferència “Joan Fuster davant la jerarquia lingüística a l’Estat espanyol”