Este dissabte la Loteria Nacional toca en dos barris de València i en altres cinc municipis de la Comunitat


Rebre les notícies de València Diari

La Comunitat Valenciana ha estat la gran agraciada en el sorteig de la Loteria Nacional del dissabte 30 d’octubre. Fins a sis municipis de les províncies de València, Alacant i Castelló han venut dècims que fet i fet s’han alçat amb el primer o el segon premi del sorteig celebrat este penúltim dia del mes d’octubre. Destaca, especialment, la ciutat de València, ja que en primer premi s’ha venut en un barri costaner i el segon premi es va vendre en un altre barri molt petit de la capital.

Peníscola ven el primer premi

La localitat de Peníscola ha repartit part dels milers i milers d’euros que s’ha emportat el número 53.830, agraciat amb el primer premi de la Loteria Nacional celebrat este dissabte 30 d’octubre. Estos bitllets premiats han estat molt repartits, sobretot a la Comunitat Valenciana, on a més de Peníscola també ha repartit la sort Elx, Quart de Poblet, València i Torrent.

600.000 euros

Este primer premi venut parcialment a Peníscola repartia un total de 600.000 euros a cada número, és a dir, 60.000 euros per dècim.

Diferents llocs de la Comunitat Valenciana

Cinc localitats de la Comunitat Valenciana han venut el 53830 del primer premi de la Loteria Nacional del dissabte 30 d’octubre, un sorteig que ha deixat una pluja de premis en la Comunitat. El premi més gran s’ha venut al carrer Verge de la Ermitana, 12, de Peníscola, al carrer Pintor Sixto Marco, 5, d’Elx, en Constitució, 6, de Quart de Poblet, en Sant Valeriano, 25, de Torrent i al carrer Progrés, 135, de la ciutat de València. Totes estes administracions, o punts de venda, han repartit un bon pessic en el sorteig del 30 d’octubre de la Loteria Nacional.

Segon premi

El segon premi, que es correspon amb el número 387777 també ha visitat la Comunitat Valenciana i ho ha fet per partida doble. Mancant concretar el nombre de dècims concrets que cada administració haja venut per al sorteig, en Camí La Vall, 5, de Moncofa s’ha venut este número, mentre que a la ciutat de València el punt de venda ha estat Gravador Jodán, 32, situat en el petit barri antic de la Font de Sant Lluís.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies