220 Bombers i 33 vehicles per a 14 municipis en la Nit de la Cremà

Compartir:

Després de quasi dos anys sense falles, este any s’estan celebrant en esta primera setmana de setembre, a pesar de tot el que està passant els fallers les han agafat amb gana. Ara el Consorci Provincial de Bombers de València prepara un dispositiu preventiu per a estar presents en la cremà de 140 monuments d’un total de catorze municipis, atenent la totalitat de les peticions de serveis preventius sol·licitats pels consistoris.

Unes falles molt diferents

La pandèmia mundial ha marcat el volum de serveis que es faran durant esta nit, ja que els monuments fallers que es cremaran representen un 73% menys que en anys anteriors. En el dispositiu de prevenció del consorci de la Nit de la Cremà d’enguany, el personal del Consorci reforçarà els prop de 100 efectius que ja hi haurà de guàrdia eixa nit amb 120 persones més.

Vehicles

Es destinaran un total de 33 vehicles, entre autobombes i vehicles per a unitats de comandament. Es tracta d’una disminució del 75% respecte al personal de la Cremà d’anys anteriors, i vora un 84% menys de vehicles, una reducció motivada pel menor nombre de monuments que es cremaran, a causa de l’escenari de pandèmia.

Recomanacions

El Consorci Provincial de Bombers de València recomana a la ciutadania que seguisca totes les recomanacions de les autoritats, i recorden que el Consorci treballarà perquè la Nit de la Cremà es puga desenvolupar amb seguretat.

 

EL MÉS LLEGIT

Isa Pantoja, nova col·laboradora de ‘Sálvame’

La prima d'Anabel Pantoja ocuparà la seua cadira en el programa de les vesprades de Telecinco els dilluns, dimecres i divendres

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022

S’ha acabat lo bo

El cap de setmana encara que dissabte encara tindrem núvols baixos a la costa acabarà sent assolellat i més calorós