La cara més irresponsable de les falles: Aglomeracions nocturnes sense mascareta

La cara més irresponsable de les falles: Aglomeracions nocturnes sense mascareta
La cara més irresponsable de les falles: Aglomeracions nocturnes sense mascareta

Moltes són les campanyes de conscienciació sobre la importància de les mesures anti-covid que s’han dut a terme i molts els missatges que s’han llançat perquè la gent es conscienciara i no abaixara la guàrdia davant la pandèmia que estem patint. Una crida a la responsabilitat per part de les institucions i el món faller i el toc de queda en vigor fins a la mitjanit d’este dilluns, no han impedit que en estes Falles s’hagen repetit les imatges d’aglomeracions nocturnes de centenars de persones sense mascareta i sense guardar la distància de seguretat.

Joan Ribó assegurà que les festes s’estan portant d’una forma exemplar

En esta línia, l’alcalde de València, Joan Ribó, va assegurar ahir que les festes s’estan celebrant “d’una forma exemplar” i ha expressat el desig de tancar este cicle de Falles donant exemple de “saber divertir-se de manera disciplinada” i així poder començar “unes magnífiques Falles de 2022”.

<

>

Ximo Puig també ha expressat el seu agraïment

El president de la Generalitat, Ximo Puig, també ha agraït este dissabte al poble valencià la responsabilitat que ha demostrat en el compliment de mesures sanitàries durant les festes i ha valorat “el gran esforç que ha fet el món faller” per a celebrar unes Falles en unes circumstàncies “tan difícils”.

Dilluns 6 de setembre coneixerem la nova actualització

Cal recordar que demà dilluns, 6 de setembre, serà l’últim dia amb l’actual paquet de restriccions sanitàries per la Covid, que inclou entre d’altres el toc de queda nocturn en 68 municipis valencians i limitacions horàries i d’aforament en l’hoteleria.

<

>