Castelló ampliarà els horaris per a esdeveniments a l’aire lliure i hostaleria per la Magdalena

Compartir:

Concert Festes de la Magdalena

Castelló ampliarà horaris per a esdeveniments a l’aire lliure i hostaleria a la Magdalena |

 

L’Ajuntament de Castelló aplicarà enguany els horaris establits habitualment durant la Magdalena i ampliarà l’horari per a la realització d’esdeveniments i actuacions que s’organitzen a l’aire lliure durant les pròximes festes de la Magdalena, en aplicació de l’Ordenança Municipal del Soroll de Castelló, que preveu en períodes de festes locals i patronals ampliar en dos hores el límit horari ordinari d’aquestes activitats.

A més, s’autoritzarà l’ampliació en una hora més a l’horari general, els divendres i vespres de festiu de la setmana de la Magdalena, en el sector de l’hostaleria, restauració i oci, entre altres, en aplicació de l’article 9 de l’Ordre 26/2021 de 16 de desembre, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, d’espectacles públics, activitats recreatives, activitats socioculturals i establiments públics, que permet concedir un horari excepcional per part dels ajuntaments en festes locals o patronals.

“Autoritzarem l’ampliació d’horaris per a esdeveniments i actuacions a l’aire lliure i per a les activitats d’hostaleria i oci com es fa habitualment amb l’objectiu d’ajudar al sector en la mesura que siga possible i facilitar a colles i gaiates l’organització i desenvolupament d’esdeveniments durant la setmana de la Magdalena”, ha explicat el regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina.

“Continuem treballant per a planificar unes festes amb les màximes garanties de seguretat davant la covid. Cal no oblidar que serà una Magdalena encara condicionada i adaptada a la pandèmia, en la qual busquem l’equilibri entre l’oci i la diversió i la prudència i responsabilitat de la ciutadania”, ha apuntat el regidor.

Per tant, durant la setmana de Magdalena, l’horari límit per a realitzar esdeveniments i actuacions a l’aire lliure serà a les 02.00 hores entre setmana i a les 04.00 hores els dies que siguen vespra de festius (ampliant així dos hores l’horari límit habitual, que seria a les 0.00 hores entre setmana i a les 02.00 les vespres de festius). Els esdeveniments que resultarien afectats per aquest horari són concerts, revetles o actuacions musicals que se celebren en via pública, tant dins com fora de carpes, organitzats per colles, gaiates, pubs, restaurants o altres.

I quant a l’horari excepcional per a activitats, l’Ajuntament autoritzarà una hora més a l’horari general, els divendres i les vespres de festiu de la setmana de la Magdalena, en espectacles públics, activitats recreatives, activitats socioculturals i establiments públics que recull l’Ordre 26/2021 de 16 de desembre, de la Conselleria de Justícia Interior i Administració Pública. Això afecta els horaris de cafés, cafeteries, restaurants, pubs o discoteques, entre altres.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish