La Fallera Major Infantil de València tria el color malaquita per al seu espolí

Compartir:

Malaquita és el color que ha triat la Fallera Major Infantil de València, Nerea López Maestre, per a l’espolí que estrena aquest diumenge en la seua Exaltació com a màxima representant de les Falles de València. Amb aquesta elecció, la Fallera Major Infantil de València ha volgut transmetre a tothom faller el valor de l’alegria que la caracteritza.

La casa Vives i Marí ha teixit manualment aquest espolí exclusiu, durant tres torns de treball, una tasca per a la qual ha emprat aproximadament unes 700 hores. Quant a les seues característiques tècniques, l’espolí ‘Fallera Major Infantil de València’ conté un total de 6.210 fils d’ordit, 32 colors de trama, dos metalls (plata brescada i plata llisa) i ordit i trames de seda natural.

El color del fons que ha elegit Nerea López Maestre és el malaquita, una tonalitat de grisa verdós dolç que, juntament amb el colorit alegre amb el qual s’han treballat els motius florals, s’ha aconseguit una tela que encaixa perfectament amb la personalitat de Nerea.

En l’elecció del colorit, tant del fons com dels seus motius florals, a més de l’equip de disseny de Vives i Marí, s’ha comptat amb el gust personal de la Fallera Major Infantil de València. Per part seua, la casa La Joia Indumentaristas ha sigut l’encarregada en aquesta ocasió de la confecció del vestit perquè la Fallera Major Infantil de València puga lluir amb tota la seua esplendor en tan esperada tard.

EL MÉS LLEGIT

Guerra per l’herència de Carlos Marín, de ‘Il Divo’

L'exesposa ha rebut un pis sobre el qual pesaria una hipoteca de 300.000 euros, i vol que la mare del cantant es faça càrrec del deute

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials