La Generalitat llança la campanya #FallesSegures per a demanar responsabilitat

falla
falla

 

La Generalitat ha posat en marxa la campanya #Falles Segures amb l’objectiu d’apel·lar a la responsabilitat i conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de mantindre les mesures de prevenció enfront del coronavirus durant la celebració dels pròxims actes fallers.

 

La directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano, ha agraït al món faller la seua implicació en aquesta campanya, desenvolupada al costat de la Interagrupació de Falles de València, amb la qual es pretén “fer una crida a la prudència amb l’objectiu de gaudir d’unes falles segures i responsables”, ha assegurat.

 

La campanya està protagonitzada per la fallera major de València, Consuelo Llobell; la fallera major infantil, Carla García; la indumentarista, Sandra Meseguer; els artistes fallers Carlos Carsí i Pere Baenas; i la presidenta de Piroval, María José Lora, els qui insten la prudència i a evitar aglomeracions, així com a portar posada la màscara en tot moment.

 

Per part seua, el coordinador de la taula de seguiment de sanitat i falles i vicepresident de la Interagrupació de Falles de València, Miguel Prim, ha destacat que les activitats de tancament de cicle faller 2020-2021 tenen dos clars objectius, d’una banda l’econòmic i d’altra banda l’emocional.

 

En concret Prim ha assenyalat que es pretén contribuir a la reactivació del sector productiu faller, “evitant que es perden els oficis autòctons de la Comunitat Valenciana”, i a més considera necessari “crear un nou ordre festiu perquè la gent aprenga a reunir-se complint totalment les mesures de seguretat i amb responsabilitat”.