El Oktoberfest de Castelló completament desbordat

Compartir:

La celebració del Oktoberfest de Castelló de la Plana es va descontrolar per complet el dilluns 11 d’octubre. L’organització es va veure completament desbordada en veure a desenes de joves sense distància social, sense màscares i amb un aforament per sobre dels pactes.

L’organització va haver de telefonar a la Policia perquè desallotgés el recinte després de veure com les assistents saltaven les tanques de seguretat per a assistir a l’acte. Els guàrdies de seguretat del recinte no van poder fer res per evitar-ho.

Una imatge que es va veure tan sols l’endemà passat de la relaxació de mesures i en la qual l’organització de l’esdeveniment està treballant perquè no torne a succeir. Cal recordar que, encara que les mesures de seguretat sanitàries estiguen més relaxades, la distància de seguretat, aforament i l’ús de la màscara és obligatori complir-lo.

<

>

EL MÉS LLEGIT

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials

Les emissions de CO₂ van augmentar a Espanya en 2021

El positiu és que no van sobrepassar els nivells previs a la pandèmia