Primeres prohibicions d’aparcar per la instal·lació de les llums de Falles

Compartir:

L'encesa de la il·luminació fallera que cada any preparen moltes entitats falleres de la ciutat de València no s'iniciarà fins al dia 9 de març, però des de ja, en molts carrers del Cap i Casal s'està prohibint aparcar en determinades zones amb motiu de la instal·lació d'eixes llums. En casos com el del barri de Russafa, amb les falles de Cuba i Sueca-Literato Azorín, l'envergadura de la instal·lació és enorme i es necessita temps per a muntar-la.

 

 

Per això, des de l'Ajuntament de València ja s'anuncia que estan vigents les primeres restriccions a l'estacionament i fins el dia 8 de març, un dia abans de l'esperada encesa i l'inici de l'espectacle. Estes primeres prohibicions afecten als carrers on es planten les falles de Sueca i Cuba-Literato Azorín, i a poc a poc aniran afectant a més zones d'una ciutat que ja respirar olor a Falles per tots els costats.

 

 

 

El divendres 9 de març tindrà lloc l'encesa en totes les falles participants en el concurs de llums, que faran coincidir les seues enceses en la seua majoria. Entre estes es troben, entre altres, les dos comissions anomenades, així com també la subcampiona de l'any passat, la Falla Malvarrosa-Antonio Ponz.

 

 

Els horaris exactes de les dos principals comissions favorites, per tant, són els següents:

FALLA SUECA-LITERATO AZORÍN: Inauguració el divendres 9 de març a les 20.15 hores i tots els dies des d'aleshores a partir de les 20.00 hores.

FALLA CUBA-LITERATO AZORÍN: Inauguració el divendres 9 de març a les 20.30 hores i tots els dies des d'aleshores a partir de les 20.15 hores.

EL MÉS LLEGIT

Investiguen una violació grupal a una xiqueta de dotze anys a Burjassot

Una amiga de la víctima també va patir una agressió sexual per part d'un jove en una casa abandonada

Un camió del fem explota en ple centre de València

El vehicle, del servei municipal de recollida de residus, s'ha incendiat als voltants de la plaça de Sant Agustí i ha provocat una bola de foc

‘Valencians al món’ visita la capital mundial de l’entreteniment: Las Vegas

Famosa pels seus casinos i pels casaments ràpids, À Punt viatja a l’anomenada ‘Ciutat del pecat’.

Detingut un repartidor d’una empresa de paqueteria per assetjar a una clienta

Va intentar contactar fins a nou vegades amb ella i li va enviar un vídeo de contingut sexual