El fill major de Bertín Osborne va morir als seus braços


Rebre les notícies de València Diari

La primera dona que va tenir Bertín Osborne i amb la qual va tenir quatre fills va ser Sandra Domenecq, Cristian, Claudia, Eugenia i Alejandra. “Vaig tenir quatre fills amb ella, no vull oblidar-me del meu fill major”, deia el cantant, afectat, i és que Cristian va morir a penes uns dies després de néixer per un problema en el fetge.

Bertín Osborne es va casar per primera vegada als 21 anys amb Sandra Domecq

El cantant i presentador comptava amb tan sols 21 anys quan es va casar amb la mare dels seus quatre fills majors, Sandra Domenecq. Bertín Osborne ha comptat a Telecinco que es van conéixer molt joves, amb 18 anys i precisament esta joventut creu que és la que va passar factura al seu matrimoni. De fet, està convençut que si s’hagueren conegut després, no s’hagueren separat mai: “No havia viscut, era un nen Si acabava d’eixir de la mili!”

Bertín Osborne recorda al seu fill major: “Va morir als meus braços”

Junts van tenir quatre fills i és que el primer d’ells, Cristian, va morir a penes uns dies després de néixer: “Vaig tenir quatre fills amb ella, no vull oblidar-me del meu fill major, va néixer amb un problema del fetge i va morir als meus braços a La Paz de Madrid“, ens deia Bertín, molt emocionat.

Com s’afronta una cosa tan dura com la pèrdua d’un fill?

Bertín confesaba a Telecinco que eren molt joves, va ser “un pal tremend” per als dos i Sandra estava “desconsolada“. Per a tots va suposar “un impacte tremend” però a l’any següent, Sandra es va quedar embarassada de nou i van continuar endavant.

La separació de Bertín Osborne i Sandra Domecq

Va haver de ser i ho passem“, ens deia Bertín. Passats els anys es van separar, però van continuar tenint molt bona relació, fins al punt que van passar un Nadal junts quan Sandra ja estava malalta i Bertín ja mantenia una relació amb Fabiola.

Bertín creu que si hagués conegut després a Sandra, mai s’haurien divorciat

A més, mai van perdre la complicitat que hi havia entre ells: “Em cridava per a coses insòlites, un dia em diu que es divorciarà i jo, divorciat d’ella, intentant-la convéncer perquè no es divorciés“, recordava divertit.

<

>

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies