Un gat rescata a un turista que s’havia perdut als Alps suïssos


Rebre les notícies de València Diari

Els alpes suïssos són una meravella de la naturalesa i un lloc increïble per a passar unes vacances. És la més gran de les tres zones geogràfiques de Suïza. S’estén des del llac Lemán en l’oest fins a la frontera austríaca a l’est. Suïza comparteix la cordillera alpina amb set països: Alemania, Austria, Francia, Italia, Liechtenstein, Mónaco i Eslovenia. És per això que hem de conéixer bé les seues muntanyes si volem enfrontar-nos a una ascensió o una ruta per elles per a evitar perdre’ns.

Un turista hongarés es va perdre

És el que li va passar a un turista hongarés que va haver de ser rescatat per un gat. L’home s’allotjava en un alberg en Lauterbrunnen i va decidir sortir a fer una passejada. L’home es va desorientar després d’haver arribat al cim d’uns pics que envolten al pintoresc poble amagat al qual no es pot accedir amb cotxe.

Així que vaig pensar a eixir a passejar per la naturalesa i vaig seguir un camí de rotonda fins a la muntanya. Després vaig seguir estos remuntes més llunyans, fins a arribar al cim, on vaig decidir seguir una via de tren enmig d’una ciutat pràcticament buida anomenada Gimmelwald“, explica en el portal ‘Reddit’. Gimmelwald té 130 habitants i és un destí paradisíac, lliure de trànsit, ja que només es pot arribar allí a peu.

El gat salvador va aparéixer

L’home estava assegut menjant-se un entrepà i intentant-se recuperar després de torçar-se el turmell quan va aparéixer el gat. “Així va ser com vaig conéixer a este meravellós gat, que em va trobar mentre menjava un entrepà i descansava el meu turmell tort“, explica. L’animal va anar guiant a l’home fins al refugi: “Va continuar mirant-me perquè ho seguís i em va portar directament al camí que em portaria de retorn a la vall“.

Després de publicar les fotografies i la història, altres turistes que havien visitat la regió van afirmar haver vist a l’animal i haver viscut experiències similars.

Com es viu als Alps suïssos?

La tranquil·litat abans de res. Enmig dels Alps suïssos emergeix un petit llogaret, que proposa un estil de vida relaxat i a l’aire lliure. Lluny del caos de les grans ciutats, aquells que decidesquen mudar-se allí podran gaudir de les muntanyes paradisíaques i un sense fi d’activitats esportives d’aventura.

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies