La Guàrdia Civil investiga l’intent de segrest d’una bebè a Múrcia

La Guàrdia Civil ha confirmat aquest dijous, 8 de març, que ha obert diligències sobre l’intent de segrest d’una bebè de 5 mesos en la localitat murciana de Sangonera la Seca, després d’una denúncia interposada per la mare del xicotet en el lloc de Las Torres de Cotillas.


Rebre les notícies de València Diari

  

  

  

  

Els fets es van produir al voltant de les 12.30 hores del matí, moment en què la mare de la bebè es dirigia al metge i presumptament va ser abordada per tres estranys en l’avinguda de Colón de la localitat, tal com relata ‘Diari Sud’.

  

  

  

  

Segons la mare, «anava al pediatre i quan estava pel jardí s’ha parat un Seat León, de color negre». En el vehicle anaven tres persones de nacionalitat romanesa, un home al volant i dues dones, les quals es van baixar del cotxe. «Una d’elles em va pegar una espenta i li vaig preguntar, què fas? I va ficar el cap dins del cuco i va enganxar a la cria. Llavors vaig començar a xillar». En aqueix instant, una dona va escoltar els seus crits i la va ajudar: «Gràcies a una veïna ha deixat a la meua filla en el carricoche».

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies