Una influencer ven els seus pets en flascons de cristall i guanya una dinerada


Rebre les notícies de València Diari

Stephanie Matto, una popular concursant de ‘realitys’, ha sorprés el món de l’espectacle confessant que guanya 50.000 dòlars a la setmana venent les seues flatulències a estranys.

<

>

No és broma

No és broma, ni és el dia dels innocents, has llegit molt bé, ven els seus pets i guanya una dinerada.

<

>

Què la va portar a vendre els seus pets?

Vaig pensar que els pets eren un gran nínxol, però també una cosa divertida, peculiar i diferent“, va explicar Stephanie Matto a ‘BuzzFeed’ per a explicar el seu florent negoci d’envasar els seus pets en flascons per a després vendre’ls.

Vídeo viral: “Un dia en la vida d’una xica que ven els seus pets en flascons”

El vídeo publicat en TikTok de Stephanie Matto d'”un dia en la vida d’una jove que ven els seus pets en flascons” ja té més de 6,6 milions de reproduccions.

<

@stepankamatto Don’t hate the player! Hate the game! #90dayfiance #90daysinglelife #ASOSChaoticToCalm #VansCheckerboardDay ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

>

Com se li va ocórrer a Stephanie Matto envasar els seus pets per a vendre’ls?

Stephanie Matto, que té un canal propi de continguts per a adults anomenat Unfiltrd, va reconéixer que el seu canal X li ha obert la ment i “m’ha fet molt conscient dels diferents tipus de nínxols i mercats que existeixen“.

Un negoci molt productiu

Per a tenir un negoci d’allò més productiu, Matto cuida al detall la seua dieta, ja que, per a tenir major nombre de flatulències, menja frijoles, muffins de proteïnes, ous durs, batuts i iogurts durant el desdejuni.

<

 

 

 

>

Naturalesa pura i dura

Quan la naturalesa truca a la seua porta, embotella la ventositat en el flascó i escriu una dedicatòria al comprador. El preu de cada pot és de gairebé mil dòlars i, segons ha explicat en Instagram, assegura que pot guanyar 50.000 dòlars en una setmana. És més, també rep nombrosos missatges de gent que vol comprar els seus sostenidors i calces usats.

 

<>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies