Laura Fa jutja als seus companys de ‘Sálvame’ amb Rufián: Patiño, peculiar; Chelo, antiga


Rebre les notícies de València Diari

Laura Fa ha estat l’última a asseure’s a xerrar amb Gabriel Rufián per al seu programa d’entrevistes de YouTube, ‘La Fábrica’. La col.laboradora de “Sálvame” va acudir al canal de Youtube que manté Gabriel Rufián, i allí va riure amb el diputat d’ERC a costa d’un company de cadena, el presentador i cantant Bertín Osborne.

Laura Fa contra tots

Laura Fa, ha reconegut que se n’aniria de camping amb Kiko Matamoros, que el.ligiria a Isabel Díaz Ayuso per a presentar “Sálvame”, va titllar “d’infern” la possibilitat d’anar-se de canyes amb l’alcalde de Madrid i, davant una malintencionada pregunta del català, va arremetre durament contra Bertín Osborne.

 

<

>

A qui el.legiria a Cayetano Rivera o a Bertín Osborne?

Gabriel Rufián li va preguntar que a qui triaria per a concursar el “La isla de las tentaciones“, la resposta de Laura Fa no va ser gens agradable, es va desmarcar amb una dura resposta contra Bertín, “sempre”, perquè és “un dels pitjors ‘machirulos’ que he vist mai”.

Jo cada vegada que va al Deluxe li envie missatges a la directora i li vaig dir ‘Este senyor?‘. De tot eh, de tots els aspectes que pugues parlar, no. Osborne sempre no“.

També va opinar sobre els seus companys de “Sálvame”

Gabriel Rufián ha volgut saber la seva opinió sobre alguns dels seus companys de ‘Sálvame’, programa en el qual, ara, se sent còmoda treballant. Encara que no sempre va ser així: “Vaig començar ‘Sálvame’ amb moltíssima por. No volia que ningú sabés res de la meua vida”. Però, reconec que “al final t’adaptes i estic còmoda. Ara ho porte millor“. Malgrat això, intenta “estar en un segon pla. Vaig pocs dies, procure no anar molt”.

Laura Fa també es va ficar amb les simpaties polítiques dels seus companys i va dir a Rufián que “mira que pense que hi ha menys rojos dels que diu Jorge“, en referència a les famoses paraules de Jorge Javier Vázquez i el seu programa de “roges i marietes”.

<

>

Sobre Kiko Matamoros

El polític li va preguntar si “hi havia mal rotllo” entre els col·laboradors. Després de la qual cosa, ella va recordar la seua “brega més heavy”, amb Kiko Matamoros. “Hem estat mesos sense parlar-nos. Però no ho porte malament. Si no em parles, no em parles. M’agobies una poc més, en l’època fotuda, que no volia coincidir en plató amb mi”. A més, assegura que des de la direcció “ens tracten com a xiquets”: “Em feien coincidir amb ell, però l’estona que ell venia, jo eixia al passadís. Juguen un poc amb la psicologia els directors”.

Segons Laura Fa, Matamoros i ella “no ens suportem d’idees“, però ens cauríem bé en circumstàncies normals”. Al mateix temps que confessa que un company li va recomanar que no diguera que era independentista: “Si ho saben, no aniràs a Telecinco”. Així i tot, diu que “no he notat que em deixaren de cridar”.

De María Patiño

Després d’això, Rufián li va demanar que definís als seus companys. I ella no s’ho va pensar un segon. A Jorge Javier li va descriure com “un geni“. Per la seua part a María Patiño la va definir com “una persona peculiar”.

<

>

De Paz Padilla

Molt més dura va ser amb Paz Padilla, a la qual va titllar de “desubicada”, i amb Chelo García Cortes, a la qual va anomenar “antiga”. “Està en edat de jubilar-se”, va dir d’ella, al que va afegir que “està totalment superada, i mira que Chelo ha estat un ídol de masses”.

D’Ana Rosa Quintana ni parlar

Amb Ana Rosa Quintana no va voler ficar-se en embolics, però no sembla tenir tampoc molt bona opinió: “No puc dir el que pense d’Ana Rosa”, va dir riguen-se amb Gabriel Rufián.

<>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies