Lidl llança una nova promoció de les seues millors cremes a preus immillorables

Un establiment de la cadena de supermercats Lidl

Un establiment de la cadena de supermercats Lidl | CEDIDA

 


Rebre les notícies de València Diari

Alta qualitat i preus elevats ja no són sinònims. I un bon exemple és la línia de cosmètica i de cuidats personals ‘Cien’ de Lidl que, sense cap dubte, s’ha convertit en un referent del sector. I a més de tindre uns productes d’alta qualitat, aquesta setmana passada, concretament des del dijous 21 de març, ha llançat unes ofertes que no es poden deixar escapar.

 

Per a aquest llançament, Lidl ha preparat uns preus immillorables per a la gamma de productes de Cien Natural, Cien ADN, Cien Àloe Vera i Cien Men, tal com ha explicat ‘La Coctelera’.

 

Cien Natural

La gamma de productes Cien Natural està especialment indicada per a aquelles persones que disfruten cuidant la seua pell, però sense utilitzar silicones, aromes artificials, colorants o conservants. És a dir, per a aquells clients de Lidl que els agrada cuidar-se la pell amb els productes més naturals possibles que, a més a més de cuidar el seu cos, també ho facen del medi ambient. En aquesta secció es poden trobar productes com la crema facial de dia i nit de rosa mosqueta, així com el contorn d’ulls de magrana, per només 1,99 i 2,99 euros, respectivament.

 

Productes Cien Natural

Gamma de productes de Cien Natural | Lidl

 

 

Cien ADN, contra l’envelliment

Lidl pensa en tots els clients i, també, en aquells que volen parar els primers signes d’envelliment de la seua pell. En aquest sentit, entre les ofertes que han eixit a la venda el passat 21 de març, es troben els productes de Cien ADN, fabricats especialment per a reduir arrugues o línies d’expressió. En concret, els clients poden trobar el sèrum Agestop per només 5,99 euros i la crema Cien Lidl ultranutrituva de nit o les ampolles ‘Bio Shock’, per només 3,99 euros.

 

Productes Cien Antiedat

Gamma de productes de Cien Antiedat de Lidl | Lidl

 

 

El poder de l’àloe vera en una crema

Cada vegada es coneix més el poder reparador per a la pell de l’Àloe Vera. Lidl també ha volgut dedicar una línia especial a aquesta planta oferint uns productes d’alta qualitat a uns preus immillorables. A més a més, l’àloe vera que utilitza en els seus productes és 100% d’origen canari. En aquest punt, per només 4,99 euros, els amants de l’aloe es poden emportar una crema enriquida amb rosa mosqueta o baba de caragol.

 

Productes Cien Aloe Vera

Gamma de productes de Cien Àloe Vera | Lidl

 

 

Els homes també es cuiden la pell amb Cien Men

Per últim, Lidl ha preparat per a les seues promocions uns productes especials per a homes, ja que cada vegada són més aquells que decideixen cuidar la seua pell. En aquest cas, s’inclouen productes per a la rutina diària com gels per afaitar enriquits amb oli d’ametles o àloe vera. Tanmateix, els homes poden trobar cremes hidratants o gels netejadors per un preu de 3,99 euros.

 

Productes Cien Men

Gamma de productes de Cien Men de Lidl | lidl

 

 

Els productes de bellesa de Lidl són sinònim de qualitat

La popular crema de bellesa Cien Q10 antiarrugues de Lidl va ser considerada una de les millors del mercat per l’OCU, fet que provoca que cada vegada que es posa a la venda s’acaben les seues existències. Que una crema d’aquestes característiques siga una de les més venudes no sorprén a ningú, el que sí que ho fa és el seu preu: 2,99 euros.

 

Davant el seu èxit, Lidl també va decidir tornar a incloure aquest cosmètic en la seua línia de venda i ho ha fet en el marc de les promocions que arrancaren el dijous 21 de març. Paral·lelament, els clients d’aquest supermercat alemany també poden trobar altres productes com la crema hidratant matificant per 2,99 euros, un gel exfoliant que neteja en profunditat per 1,19 euros i una àmplia varietat de mascaretes facials en sobres per només 0,69 euros la unitat.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies