Luis Cepeda abandona Twitter arran d’una polèmica amb un entrepà de salmó

 

Luis Cepeda


Rebre les notícies de València Diari
Luis Cepeda | El Comercio

 

  

Encara que d’entrada puga semblar un acudit, Luis Cepeda ha abandonat Twitter arran de la polèmica amb un sàndwitx de salmó. No obstant això, la història ve de més lluny i l’ex cantant d’OT, ja havia rebut moltes crítiques en aquestes xarxes socials. Des del seu pas per ‘Operación Triunfo’, Cepeda va passar a convertir-se en un personatge públic i sembla no acostumar-se al fet que cadascun dels seus missatges genere una onada de comentaris. Quan va escriure els seus primers tuits de suport a Aitana, els missatges van rebre una allau de respostes en les xarxes i no totes bones. No obstant açò, ser conegut no porta amb si el ser estimat sempre, així que cal guardar un espai per a les crítiques negatives quan un és famós, això és alguna cosa que Cepeda no té assumit i per això es dóna de baixa en el Twitter. «Massa odi gratuït», deia el gallec… una llàstima.

 

Un entrepà de salmó i tonyina, el detonant 

El cas és que Cepeda publicava el que intentava ser un tuit graciós, comentant com de car li havia eixit el sopar que li havien portat a casa, uns 17 euros per dos sànvitxos i es va armar ben grossa. «Així va Espanya, intentes menjar sa un dia en pla vegà, mainstream, glover, guay, hypster i encara em dol el punyal», publicava el cantant, que va sol·licitar el menjar a través d’una app i va voler sumar-se a la tendència healthy, però li va eixir una mica més car del que havia planejat. Bé, doncs eixe simple comentari li va valdre a Cepeda una infinitat de crítiques, especialment per utilitzar en el seu missatge la paraula ‘vegà’ per a referir-se a un entrepà que no era vegetarià precisament.

 

L’error va ser utilitzar la paraula ‘vegà’ en el seu discurs

L’error que va cometre Cepeda i que ha encés a les xarxes ha sigut el d’utilitzar la paraula ‘vegà’ referint-se a un sandvitx de salmó i tonyina , ja que aquest qualificatiu està reservat únicament per a aquells aliments que no tenen cap ingredient d’origen animal. L’error ha obligat al cantant a demanar perdó davant la revolada que s’ha originat entre els seus seguidors. No obstant açò, el cantant fent gala d’un gran sentit de l’humor, demana perdó a les tonyines i els salmons del món per haver-los confós amb alguna cosa vegetal. Diu en les seues xarxes: «Sent que el meu humor siga difícil d’entendre. I sobretot demane perdó a totes les tonyines i salmons del món per haver pensat que són llegums».

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies