Saps què passa si mantens polsat la icona de WhatsApp?


Rebre les notícies de València Diari

En la majoria de les aplicacions que tenim en el mòbil, si polsem durant un temps en elles, la qual cosa apareixerà serà una etiqueta que ens propose desinstal·lar-la. Però això no ocorre amb WhatsApp.

L’aplicació, part del conglomerat Meta de Facebook, guarda algunes sorpreses en el seu interior.

 

Açò és el que passa si mantens polsat la icona de WhatsApp

 

Gràcies a la seua configuració, disponible tant en iOS com Android, WhatsApp permet l’accés a configuracions i opcions molt interessants. Sense fixes, és a dir, no hi ha mode de personalitzar-les per ara, però constitueixen una drecera bo de conéixer.

 

Accessos directes

 

Al polsar veurem que una de les primeres opcions és tindre un accés directe als tres contactes més freqüents amb els que ens comuniquem. Es tracta d’una mitjana que s’obté de la interacció setmanal, per tant si en els últims dies no ens escrivim amb eixa persona, no caldrà anar recorrent tots els missatges, ja que per estar entre les més freqüents apareixerà ràpidament. Basta pressionar el contacte perquè aparega directament en pantalla.

Accés a la càmera

 

De la mateixa manera que podem obrir directament l’aplicació de càmera sense desbloquejar el mòbil, al polsar la icona de WhatsApp una altra de les opcions que ens apareix és la de càmera vinculada directament a l’app. D’esta manera podem prendre fotos o seleccionar alguna de la galeria i enviar-la directament a un contacte o grup sense necessitat de passos previs.

 

Altres funcions ocultes

 

L’última opció per a aprofitar característiques ocultes o que encara no estan disponibles per a tots els usuaris és aprofitar el programa beta de l’aplicació, és a dir accedir a l’etapa d’avaluació característiques.

En el cas que tinguem el sistema operatiu Android, cal anar a Google Play, buscar WhatsApp i allí polsar en l’opció ‘Convertir-se en tester‘; que apareixerà al costat de la paraula Beta de l’app.

En iOS, d’altra banda, és un poc més complicat. Primer cal instal·lar l’aplicació TestFlight i allí veurem l’enllaç per a participar de la versió Beta (en proves). Acceptem les condicions i seleccionem l’opció Començar. Es descarregarà una nova versió que podrem explorar i després realitzar una crítica o comentaris sobre les noves característiques”.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies