Mor Matthew Perry, icònic actor de ‘Friends’, als 54 anys

L’univers televisiu es troba de dol després de la inesperada partida de Matthew Perry. El carismàtic actor que va encarnar a Chandler Bing en l’aclamada sèrie ‘Friends’. A l’edat de 54 anys, Perry va ser descobert sense vida en el jacuzzi del seu luxós habitatge a Los Angeles. Ha deixat a fans i col·legues en estat de xoc.


Rebre les notícies de València Diari

Les primeres recerques apunten al fet que Matthew Perry va sofrir un tràgic accident, si bé les circumstàncies exactes encara estan per determinar-se. El que és innegable és el buit que deixa en la indústria de l’entreteniment. La seua contribució al món de la comèdia, especialment a través del seu paper en ‘Friends’, ha deixat una empremta inesborrable en la cultura popular.

Warner Bros. Television Group, la casa productora darrere de ‘Friends’, no va trigar a expressar la seua commoció i tristesa. En un comunicat oficial, van destacar: “Matthew no sols era un actor excepcionalment talentós, sinó també una part fonamental de la nostra família en Warner Bros. El seu llegat transcendeix davanteres, i la seua genialitat com a còmic ha tocat els cors de milions al voltant del món”.

Chandler Bing: un paper inoblidable

Des que ‘Friends’ va irrompre en les pantalles en 1994, Perry es va convertir en un referent de la comèdia televisiva. La seua interpretació de Chandler Bing, amb el seu característic sentit de l’humor i les seues icòniques bromes, el va posicionar com un dels actors més estimats de la seua generació. Encara que va participar en múltiples projectes cinematogràfics i sèries, Chandler sempre serà el seu paper més recordat.

En les seues memòries publicades en 2022, Perry es va mostrar vulnerable en compartir la seua lluita personal contra l’addicció. Malgrat els desafiaments que va enfrontar en la seua vida personal, sempre va mostrar un desig genuí d’ajudar a uns altres. Va convertir-se en una inspiració per a molts.

Amb la seua partida, el món de l’entreteniment perd a una veritable icona. Però el seu llegat, tant en pantalla com fora d’ella, perdurarà per generacions.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies