Melendi dona la cara per diversos fans i ha de ser separat d’un guàrdia de seguretat en ple concert


Rebre les notícies de València Diari

Melendi no va dubtar gens ni miqueta en defensar al seu públic en ple concert a Alacant. Este concert ha acabat marcat per l’incident protagonitzat pel mateix cantant amb un vigilant de seguretat a la meitat de l’espectacle. A l’artista no li va agradar la manera de conducta del vigilant amb el públic i no dubtaria a recriminar-l’hi, arribant a encarar-se amb ell i havent de ser necessària la intervenció d’altres empleats que vetllaven pel manteniment de l’ordre per a evitar que arribaren a les mans.

El seu públic és sagrat

Tot succeïa amb normalitat quan a mitjan concert, de sobte Melendi s’adona que alguna cosa succeeix entre un vigilant de seguretat i diversos fans de les primeres files. Lluny de deixar-ho passar per alt, el cantant interrompria la seua actuació i es baixaria de l’escenari completament encés i disposat a dirigir-se cap a l’empleat. Seria la ràpida mediació dels seus companys la que impediria que el cantant accedís fins al seu objectiu.

“Que no es toca a la gent, home!”

Al paréixer la resta de vigilants no impediren que Melendi mostrés la seua indignació i li digués quatre coses al treballador que havia pertorbat la seua actuació. “Que no es toca a la gent, gilipollas!“, li etzibaria mentre era subjectat a tot just un metre de distància. Després d’este insult, continuaria amb el seu intent de justificar la seua reacció. “Que no es toca a la gent, home!“.

La resta d’empleats de seguretat posaren pau

En vista de com s’havia posat la cosa, els empleats de seguretat conduirien a Melendi de tornada a l’escenari mentre comminaven al seu company també al fet que abandonés esta zona. “Vés-te’n cap allà, idiota!“, remataria l’artista mentre separaven els seus camins. Un empipament i una reacció en defensa dels seus fans que rebria l’aplaudiment dels assistents al concert mentre tots tractaven que tornés la normalitat a l’espectacle en el qual el cantant tractava de presentar el seu nou tema ‘Likes i cicatrices’ que eixirà a la venda a la fi d’any en què critica el postureo existent en les xarxes socials.

<

>

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies