Un menor en estat crític després de tallar-li el coll amb una botella a Benicàssim

Durant les celebracions en honor a Sant Tomàs a Benicàssim, un tràgic incident ha sacsejat la comunitat. Un jove de 16 anys, de nacionalitat espanyola, ha sigut víctima d’un atac violent en què un altre individu li va tallar el coll amb una botella de vidre trencada. Segons fonts fiables de El Mediterráneo, el menor ferit ha sigut ingressat en estat crític a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital General de Castelló.


Rebre les notícies de València Diari

El lamentable succés va tindre lloc a prop d’un estacionament al carrer Font de la Bartola, un lloc conegut per ser punt de trobada de joves que solen reunir-se als vehicles. El jove ferit, resident de Castelló, després de rebre el tall al coll, va intentar desesperadament contindre l’hemorràgia amb la jaqueta mentre caminava diversos metres, deixant darrere seu un rastre de sang, fins que finalment va col·lapsar al carrer Font de Santa Àgueda.

Ràpidament, diverses patrulles de la Policia Local de Benicàssim i de la Guàrdia Civil van anar al lloc de l’incident. En arribar, es van trobar amb una escena punyent: el jove havia perdut una gran quantitat de sang, evidenciat per les taques a terra. Una ambulància va arribar poc després i els paramèdics van aconseguir estabilitzar el ferit abans de traslladar-lo d’urgència a l’hospital.

La investigació del cas ha estat assumida per la Guàrdia Civil. Tot i que fins ara no s’ha fet cap detenció relacionada amb l’atac, les autoritats ja estan treballant per identificar l’agressor. Gràcies a la informació recopilada i als testimonis de testimonis, s’espera que prompte es puga localitzar i detindre el responsable d’este acte brutal.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies