2 d’agost amb oratge de tardor

2 d'agost amb oratge de tardor

Dissabte ja tinguérem un dia marcat per les tronades i la pedra per acomiadar el mes de juliol, ahir diumenge un matí fresc i una vesprada més calorosa, i comencem la setmana amb oratge variable, insegur i plujós. Temps més típic de tardor que d’estar a 2 d’agost.

Cel cobert a bona part del territori en començar el dia. Núvols més compactes al litoral i prelitoral amb ruixats dèbils (podran ser localment moderats i persistents).

Mapes de hui dilluns, pluja de matí i núvol per a la vesprada | Jordi Payà

Esta vesprada s’obriran clars a la costa, però caldrà estar atents a les tempestes que es formaran per l’interior perquè localment podran descarregar amb intensitat moderada a forta i descarregar pedra.

Les temperatures baixaran de forma notable

Temperatura màxima 26º i mínima 22º|Jordi Payà

Demà dimarts recuperarem el sol i a migdia notarem com pugen les temperatures, però el matí serà ben fresquet. El dia serà assolellat i amb bona visibilitat, i només de vesprada podran fer-se un poc més compactes els núvols al nord on podria arribar a caure alguna gota.

Demà dimarts recuperarem el sol i a migdia notarem com pugen les temperatures|Jordi Payà

Mapes amb les temperatures, mínima 21º màxima 30º|Jordi Payà

Dimecres pujaran tant les mínimes com les màximes perquè durant el matí el cel estarà parcialment cobert i de vesprada lluirà el sol amb pocs obstacles, i tant dijous com divendres ens esperen dies d’oratge estable amb molta calma i temperatures caloroses.

Dimecres, dijous i divendres pujaran les temperatures i oratge estable|Jordi Payà