Agost se’n va fent soroll

or

La recta final d’agost ha sigut com les d’abans, amb llamps i trons anunciant-nos el final de l’estiu. Però com des de fa un temps…res és igual que era. Ara a més de fer previsions per al trànsit entre l’agost i el setembre hem de fer previsions per a l’oratge que anem a tindre en les Falles de 2021…que també són diferents.

L’inici de Falles l’ús del paraigua serà obligatori, però a poc a poc tot indica que la inestabilitat quedarà concentrada al nord, que el sol acabarà imposant-se i les temperatures pujant.

Les últimes hores d’agost haurem d’estar atents a les tronades que amb molta probabilitat tornaran a visitar-nos esta vesprada. El matí es presenta variable, i encara que no descartem algun ruixat tindrem més sol que núvols. Un sol que atorgarà energia perquè esta vesprada les tronades estiguen de nou garantides quasi al cent per cent i amb ruixats i tronades que de nou farà que l’avís groc estiga present al nord del territori per probabilitat de tronades que podran vindre acompanyades de pedra.

Les temperatures nocturnes no patiran canvis, però al centre del dia farà més calor

or

or

Demà comença setembre i donarem el tret d’eixida a les Falles de 2021 amb poc de sol, ruixats, tronades i temperatures més baixes.

De bon matí caldrà seguir de ben a prop l’evolució de l’oratge i dels núvols de tempesta que podran deixar algun ruixat de més entitat al sud de Castelló i al nord, interior i centre de València.

La vesprada també serà animada amb ruixats i tronades de distribució molt irregular però localment de forta intensitat. Les temperatures més altes s’aproparan als 30 graus. les més baixes quedaran al voltant dels 20-22 graus.

or

or

A partir de dijous encara que no acaba de desaparèixer la inestabilitat pensem que les tronades afectaran preferentment el nord de la Comunitat i de forma més probable les zones de muntanya. A més a més les temperatures iniciaran un ascens dijous que tindrà continuïtat els dies següents.

or