Un anticicló enorme

Compartir:

Fred

L’Anticicló que ens acompanya des de fa uns dies porta compte de seguir amb nosaltres un bon grapat de dies més. Un dia més a l’est o a l’oest, un dia un poc més al sud o al nord però la seua influència no ens la traurem de damunt almenys els pròxims deu dies.

Hui el tornem a tindre situat al centre-nord d’Europa i això es tradueix en calma total, en estabilitat absoluta que com a molt donarà alguns núvols baixos a la costa i afavoriran la formació de boires a primera i última hora del dia.

 

Esquema-situació-Dm

 

Hui-18

Les temperatures mínimes ens obligaran de nou a abrigar-nos bona cosa a la nit, durant la matinada i a primera hora del dia, però a migdia o primera hora de la vesprada els termòmetres pujaran lleugerament.

 

màx-i-mín-dm-18-1

Demà dimecres es deixarà sentir el mestral al nord de la Comunitat. No bufarà amb molta força però provocarà un lleuger descens tèrmic. Poc més a comentar perquè tot continuarà marcat per les altes pressions i per l’estabilitat.

 

Dc-19-1

 

màx-i-mín-dc-19

Dijous i divendres continuarà baixant el mercuri dels termòmetres. De fet divendres ens espera un dia ben fred que caldrà seguir de ben a prop perquè les gelades podrien apropar-se a la costa. No obstant, si com marquen les previsions tenim més núvols a la mitat sud de la Comunitat potser no baixen tant les temperatures.

Dissabte també tindrem més núvols al sud però les temperatures començarien a recuperar-se.

 

Triple-20

EL MÉS LLEGIT

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu

Els sanitaris es mobilitzen per a poder jubilar-se als 60 anys

El personal sanitari ja ha aconseguit més de 150.000 signatures que avalen aquesta petició, al·legant que, estan exposats a majors riscos de diversa naturalesa laboral

Dies de pocs canvis

L'ambient quedarà més humit i bascós però les temperatures mostraran una clara tendència a baixar