Un anticicló enorme

Compartir:

Fred

L’Anticicló que ens acompanya des de fa uns dies porta compte de seguir amb nosaltres un bon grapat de dies més. Un dia més a l’est o a l’oest, un dia un poc més al sud o al nord però la seua influència no ens la traurem de damunt almenys els pròxims deu dies.

Hui el tornem a tindre situat al centre-nord d’Europa i això es tradueix en calma total, en estabilitat absoluta que com a molt donarà alguns núvols baixos a la costa i afavoriran la formació de boires a primera i última hora del dia.

 

Esquema-situació-Dm

 

Hui-18

Les temperatures mínimes ens obligaran de nou a abrigar-nos bona cosa a la nit, durant la matinada i a primera hora del dia, però a migdia o primera hora de la vesprada els termòmetres pujaran lleugerament.

 

màx-i-mín-dm-18-1

Demà dimecres es deixarà sentir el mestral al nord de la Comunitat. No bufarà amb molta força però provocarà un lleuger descens tèrmic. Poc més a comentar perquè tot continuarà marcat per les altes pressions i per l’estabilitat.

 

Dc-19-1

 

màx-i-mín-dc-19

Dijous i divendres continuarà baixant el mercuri dels termòmetres. De fet divendres ens espera un dia ben fred que caldrà seguir de ben a prop perquè les gelades podrien apropar-se a la costa. No obstant, si com marquen les previsions tenim més núvols a la mitat sud de la Comunitat potser no baixen tant les temperatures.

Dissabte també tindrem més núvols al sud però les temperatures començarien a recuperar-se.

 

Triple-20

EL MÉS LLEGIT

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals