Arriba la pluja mentre els termometres estan sobre els 20ºC

Compartir:

Els cels es cobriran al llarg d'este dissabte en la majoria de la Comunitat Valenciana i deixaran pas a precipitacions ocasionals, sobretot en les comarques centrals, encara que els termòmetres s'acostaran als 20 graus de màximes en les tres capitals de província: 19 a Castelló de la Plana, 18 a Alacant i 17 a València. 

Segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les temperatures no registraran canvis importants respecte a les últimes jornades, amb valors fins a cinc graus per sobre de l'habitual en la meitat de febrer. 

  

 

El mercuri oscil·larà entre 17 i 11 graus a València, 18 i 10 a Alacant i 19 i 10 a Castelló de la Plana. Les localitats alacantines d'Orihuela i Elx anotaran les màximes més caloroses, de fins a 23 i 21 graus, respectivament, mentre que Morella (Castelló) no passarà dels 9 i aconseguirà a la nit una mínima de 2 graus. 

  

 

EL MÉS LLEGIT

Es nega a donar-li diners per aparcar el cotxe i acaba agredit

Pel que sembla el sospitós li hauria escopit en la cara i propinat punyades i esgarrapades

Puig anuncia sis nous centres d’FP en la Comunitat per al pròxim curs

Pedro Sánchez ha avançat en la seua visita a Mislata que el Consell de Ministres aprovarà 'la major inversió per a l'FP' amb 1.238 milions repartits entre les comunitats autònomes

La calor va a més

La calor encara apretarà un poc més i es mantindran les temperatures en valors similars tot el que queda de setmana

Increment dels supermercats fantasma

El servei ja té presència en moltes ciutats d'Espanya, com Barcelona, Madrid, València, Màlaga o Sevilla