La possibilitat de tempestes es manté un parell de dies

Imatge d'una dia de pluja

No podem abaixar la guàrdia perquè l’oratge encara ens té preparats un parell de dies de trons. Tot indica que la probabilitat de llamps i trons serà alta fins dijous.

Hui encetem una nova jornada tenint en compte que hi ha un avís groc d’Aemet per possibilitat de ruixats i tronades que a Castelló i a l’interior de València poden vindre acompanyades de pedra.

or

Des de primera hora notarem com l’atmosfera mostra símptomes d’inestabilitat amb ruixats que poden afectar les comarques més centrals de la Comunitat, però de nou serà a partir de la vesprada quan els núvols agafen més consistència i avançant des de l’interior deixen ruixats i tronades que localment deixarà registres de precipitacions importants, fortes ratxes de vent i fins i tot pedra.

or

Les temperatures tendiran a baixar, i encara que l’ambient serà bascós, els termòmetres no passaran dels 30 graus allà on més pugen.

or

Demà dijous remetrà la probabilitat de tronades. Només les zones de muntanya del nord podran veure’s afectades per nuclis de tempesta que es formaran i descarregaran per l’interior. Tindran molt difícil arribar a la costa. Les temperatures tornaran a mostrar tendència a pujar.

or

or

Divendres recuperarem l’estabilitat i les temperatures pujaran de forma notable superant els 35 graus per l’interior i els 30 a la costa.

Amb pocs canvis donarem la benvinguda dissabte a l’última cap de setmana d’agost tot i que diumenge el cel quedarà més ennuvolat, baixaran les temperatures i no es descarta que puga ploure dèbilment.

or