La caiguda de les temperatures a la Comunitat en les últimes hores porta a mínimes com els -3,6 graus de Fontanars

Compartir:

Termòmetres baix zero

La caiguda de les temperatures registrada a la Comunitat Valenciana en les últimes hores ha portat a registrar mínimes baix zero en diversos punts de la Comunitat en la matinada d'este dimarts com els -3,6 graus centígrads de Fontanars dels Alforins, els -1,4 de La Pobla de Benifassà-Fredes i de Villena, els -1 graus d'Ademús, els -0,3 de Castellfort, i els -0,2 de Vilafranca i Llíria. Així ho indiquen les dades facilitades esta jornada per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en la seua pàgina web. La baixada de temperatures ha sigut generalitzada i ha fet que en llocs com la ciutat de València s'haja registrat en les últimes hores un descens de temperatures de 7 graus centígrads. 

Registres de rècord

La Aemet ha explicat, en el seu compte de Twitter que aquesta circumstància és alguna cosa «poc freqüent» en la capital valenciana «a esta altura de la tardor» abans del 16 de novembre. En este sentit, ha detallat que en els últims 15 anys, des de 2002, eixa reducció només ha ocorregut en quatre ocasions. En concret, al novembre de 2002, al novembre de 2004, a l'octubre de 2012 i este dimarts.

 

 

La temperatura mínima d'esta jornada a València és 4.2 graus centígrads inferior a la de la referència climàtica -—mitjana del període 1981-2010-—. La temperatura mínima oficial registrada en l'observatori de València este dimarts ha sigut de 6.8 graus centígrads. 

El fred a altres punts de la Comunitat Valenciana

En altres punts de la Comunitat Valenciana s'han registrat a primera hora d'este dimarts temperatures mínimes baixes com els 1.9 graus d'Alcoi a les 7.00 hores, els 5,5 graus de Benidorm a les 6.10 hores, els 2,5 graus de Bicorb, els 0,4 graus de Bunyol a les 7.00 hores, els 2,3 graus d'Ontinyent a les 6.50 hores, els 0,8 graus del Pinós a les 7.40 hores o els 1,6 graus d'Utiel a les 8.00 hores.

Pel que fa a la pluja, l'Aemet ha indicat que es manté la mateixa situació de les setmanes passades, amb probabilitat molt baixa o nul·la de precipitació en els pròxims dies. Pel que fa als vents, que van bufar amb força en la passada jornada, ha donat per finalitzats els avisos per ratxes de vent i temporal marítim.

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar