La caldera continua en marxa

Compartir:

Hui tornen a pujar les temperatures i no notarem un descens tèrmic més efectiu ben bé fins dijous

El cap de setmana ha sigut molt calorós tot i que ahir diumenge el descens de les temperatures va fer que la calor fora més suportable.

Podem dir que ahir les temperatures quedaren més ajustades per l’època però encara no podem donar l’ona de calor per conclosa perquè hui tornen a pujar les temperatures i no notarem un descens tèrmic més efectiu ben bé fins dijous (si van complint-se les previsions).

La massa d’aire càlida que ha començat a perdre efectivitat al centre i a l’oest de la Península encara la tenim hui afectant des de Castella-La Manxa fins a les Balears on la calor encara serà intensa i les temperatures fins i tot pujaran respecte als valors d’ahir.

A més, també haurem d’estar atents a l’aire fred que hi ha a les capes altes de l’atmosfera per què farà que tant hui com demà l’atmosfera es mostre més inestable i que les tronades cobren protagonisme per acomiadar la primavera i donar la benvinguda a l’estiu.

Demà farem el trànsit entre la primavera i l’estiu quan passen 13 minuts de les 11 del matí amb un dia molt pesat i calorós. La massa d’aire càlid afectarà encara l’est de la Península fent pujar les temperatures tant durant la nit com durant el dia. L’ambient serà calorós però sobretot haurem d’estar atents a partir de migdia a les tronades que puguen formar-se per l’interior perquè avançaran després cap a la costa on podran arribar amb certa activitat de vesprada o a poqueta nit.

Haurem d’esperar a dijous perquè el descens de les temperatures siga més efectiu i els termòmetres marquen els valors que pertoquen després de dos setmanes de massa calor.

Dimecres encara es deixarà sentir el ponent deixant les temperatures tan altes com les de dimarts però pense que dijous l’ambient quedarà un poc més fresc encara que l’oratge serà estable i assolellat a la major part de la Comunitat.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys