Camí de l'hivern

De tota manera les temperatures altes tenen les hores contades i a poc a poc els termòmetres aniran marcaran els valors que toquen

Conec molta gent que durant el passat cap de setmana de Tots Sants va fer l'últim bany de la temporada. Les temperatures es van disparar vora els 30 graus i això convidava a refrescar-se a la mar que encara està prop dels 24 graus.

De tota manera les temperatures altes tenen les hores contades i a poc a poc els termòmetres aniran marcaran els valors que toquen. Ahir ja ho notàrem i hui el descens tèrmic anirà sent cada volta més evident.

Tindrem el pas d'un front que a primera hora del dia deixarà ruixats dèbils i dispersos, més probables al nord i per l'interior, on el descens de les temperatures podrà afavorir que a les muntanyes per damunt dels 1.300 metres es puga veure alguna bombeta de neu.

El vent encara es deixarà sentir amb força durant bona part del dia accentuant la sensació de fred.

Demà dijous serà un dia amb dos cares ben diferents. De matí farà sol i encara es deixarà sentir el mestral que a poc a poc anirà perdent força. De vesprada el vent del nord-oest encara es deixarà sentir al nord però al centre i al sud el vent girarà a gregal deixant el cel ennuvolat i provocant les primeres pluges al centre i sud de València i al nord d'Alacant (just les zones afectades per les últimes pluges d'octubre)


A partir de dijous a la nit caldrà seguir de ben a prop l'evolució de les previsions perquè els models donen gregal per a tres o quatre dies amb inestabilitat a l'atmosfera, i això podria significar que els acumulats de precipitació podrien ser importants de nou en punts de La Safor i La Marina.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Esta primera setmana de novembre arriba amb temps hivernal" "S'obri la porta als fronts atlàntics"