S’intueixen canvis per a després del cap de setmana

or

Sempre passa en Falles, en ple mes de març, quan l’atmosfera a mesura que s’acosten els dies grans va inestabilitzant-se; i com no podria ser d’una altra manera enguany encara que se celebren ara al setembre tot indica que també tocarà patir per l’oratge.

De moment el que toca patir és sol i calor perquè hui hem notat des de primera hora com l’ambient és més càlid. Han pujat lleugerament les temperatures nocturnes però les màximes pujaran de forma notable apropant-se als 40 graus en punts de l’interior i als 35 a la costa.

or

Demà dissabte encetarem el cap de setmana, l’últim d’agost, amb oratge estable, però amb menys calor perquè s’espera que les temperatures al centre de dia baixen 4-5 graus respecte als valors de hui.

or

or

Com comentava a l’inici del post a partir de diumenge l’oratge es presenta més incert, més carregat de núvols a la costa on podrà ploure dèbilment i amb temperatures més baixes.

Dilluns, després d’un matí amb núvols baixos creixeran de vesprada nuvolades a les muntanyes del nord, i a partir de dimarts començarà l’embolic: just quan s’apropen les Falles de 2021 l’oratge, a dia de hui, promet mantindren’s ben ocupats i preocupats perquè tot indica que anem cap a un oratge més inestable.

or