El cap de setmana arriba amb inestabilitat meteorològica

Compartir:

El cap de setmana arriba a la Comunitat Valenciana acompanyat d'un temporal que deixarà els cels coberts, pluges i forts vents, tot açò, repartit per diverses zones de tot el territori.

 

Pel que fa a les precipitacions, a mesura que avance el dia s'aniran cobrint els cels i a última hora del dia s'esperen pluges en l'interior nord, encara que estes són poc probables en la resta de la Comunitat.

 

El principal problema serà el vent, amb ratxes molt fortes en l'interior de Castelló i Alacant, segons informa AEMET. L'interior nord de Castelló, de fet, està en avís groc per vents que podrien arribar als 80 km/h.

 

Respecte a les temperatures, el fred deixarà de ser tan intens i estes pujaran a unes xifres més primaverals: fins a 24ºC a València, 23ºC en Alacant i 21ºC en Castelló.

EL MÉS LLEGIT

Avanç per als cítrics valencians: Europa aprova el tractament de fred

Carles Peris, secretari general de la Unió, es congratula de la decisió i avança que "ara cal treballar perquè s'incloguen les mandarines”

Més estabilitat i més calor

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Mor la fotògrafa Ouka Leele, membre destacat de la Moguda Madrilenya

Bàrbara Allèn Gil de Biedma ha mort aquest dimarts, un mes abans de complir els 65 anys

Mor l’influencer Baby Driver als 25 anys

El jove patia "un càncer molt agressiu", els seus familiars hi han informat de la trista notícia a través del seu Instagram