ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Menys contagis en el 3r dia sense morts a nivell valencià

Cap de setmana de contrastos en l’oratge de la Comunitat Valenciana

Dissabte hi haurà cels clars i temperatures més altes, mentre que diumenge pot arribar a registrar-se alguna precipitació i els termòmetres baixaran.
Mapa de símbols per al diumenge 24 de febrer | Aemet

 

El cap de setmana presenta dos escenaris pel que fa a l'oratge en la Comunitat Valenciana. La primera meitat estarà dominada pels cels clars i les temperatures més altes, mentre que diumenge pot arribar a registrar-se alguna precipitació i els termòmetres baixaran.

 

Segons les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia, Aemet, per a hui divendres hi haurà predomini de cels clars o poc nuvolats, amb alguna boira costanera i bancs de boira en alguns punts d'interior de matí.

 

Pel que fa a les temperatures, les mínimes tindran pocs canvis, mentre que les màximes tindran un notable ascens, situant-se en la majoria de casos entre els 18 i 22 graus centígrads. Segons Aemet, en el cas de València, s'esperen fins a 23 ºC de màxima, i 22 ºC a punts com Orihuela i Ontinyent.

 

Les mínimes, semblants a jornades prèvies, es mouran entre els 6 i 2 ºC, destacant els 0 ºC de la localitat de Requena. S'espera alguna gelada en l'interior, que serà de caràcter dèbil. Respecte al vent, en les zones litorals bufarà de llebeig (sud-oest), de fluix a moderat. En l'interior serà variable i fluix.

 

Per a demà, dissabte, s'esperen cels clars, amb algun interval de núvols alts d'oest a est en les últimes hores del dia. Les temperatures mínimes pujaran de forma general, com també ho faran les màximes en la província d'Alacant. Les màximes de Castelló i València patiran pocs canvis. El vent bufarà fluix de ponent (oest).

 

Per a diumenge sí que s'esperen canvis. Hi haurà intervals de núvols baixos i boires matinals, que evolucionaran cap a cels poc nuvolats. Des d'Aemet no es descarta alguna precipitació, de caràcter dèbil, en la primera part del dia.

 

Els termòmetres patiran un descens generalitzat quant a les màximes. Aquest descens serà més notable en l'interior. Les mínimes també tindran descensos locals. S'esperen gelades dèbils a l'interior.

 

El vent bufarà moderat de gregal (nord-est) en la costa. En l'interior bufarà de variable a llevant (est), i serà fluix amb intervals de moderat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!