Comença un cap de setmana carregat amb fred i vent per a tota la Comunitat Valenciana

Compartir:

El cap de setmana comença a la Comunitat Valenciana amb avís groc per vents en el nord de Castelló, on es preveuen ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora, fenòmens costaners en el litoral de Castelló i nord d'Alacant i per temperatures mínimes a l'interior de València i Alacant on poden caure fins als -4º.

Així, segons la predicció de l'Aemet, d'esta manera, este divendres les temperatures registraran pocs canvis, amb màximes de fins a 16º i mínimes de fins a -4º amb gelades a l'interior, però amb més vent. El vent d'oest i nord-oest moderat, amb intervals de fort en el nord de Castelló donarà una sensació d'ambient més fred, plenament hivernal.

La bossa d'aire de l'àrtic afona les temperatures fins als quatre baix cero 

La bossa d'aire Àrtic que congela Espanya també s'ha deixat sentir la passada matinada en la província alacantina amb una caiguda de les temperatures mínimes de 4 graus sota zero en els observatoris de la serra Mariola a Alcoi. Com recull el 'Diario Información', en la franja costanera el termòmetre ha baixat fins als 5 graus a Xàbia. A Alacant han registrat sis graus. La previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia és que seguisca el fred durant tot el cap de setmana però amb jornades assolellades i sense gota de la necessària pluja.

 

A l'interior seguiran les gelades

Les màximes rondaran els 13 graus en la costa en la franja central del dia però s'afonaran quan se'n vaja el sol a partir de les sis de la vesprada esperant-se mínimes de tres graus però provocant una sensació tèrmica encara més gèlida a causa de la humitat.

EL MÉS LLEGIT

Sanitat investiga un segon cas de pigota del mico, aquesta vegada a València

Aquest cas de pigota del mico (monkeypox) no es tractaria d'un cas importat com el que s'investiga a Castelló

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

Espanya, el país més afectat per la pigota del mico

Encapçala la llista de països afectats, amb 40 positius confirmats i 55 casos en estudi. Madrid és la comunitat que acumula la gran majoria dels contagis

Publiquen l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

S'han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022