Dia de transició

Compartir:

Es voran núvols baixos durant el matí acompanyats de boirines i de vesprada els núvols mitjans i alts

Entre ahir i demà, entre el sol i la pluja tenim hui un dia de transició. No plourà però tindrem el cel més carregat que ahir. Els núvols es faran més abundants amb el pas de les hores i fins i tot no podem descartar que es registre alguna gota per l’interior durant la matinada.

Es voran núvols baixos durant el matí acompanyats de boirines i de vesprada els núvols mitjans i alts que arribaran des de l’interior deixaran el cel enteranyinat. Les temperatures marcaran valors semblants als d’ahir.

La nuvolositat serà abundant demà dijous. A penes tindrem alguna ullada de sol durant el matí per quedar de seguida el cel cobert amb pluges que avançaran des de l’interior cap a la costa. Algunes podran ser d’intensitat moderada o forta allà on es formen nuclis de tempesta. Les temperatures no patiran canvis o pujaran un poc per la nit mentre que durant el dia baixaran entre 2 i 4 graus.

Seran dijous i divendres els dies de més inestabilitat. L’embossament d’aire fred se’ns aproparà donant-nos un parell de dies grisos i plujosos. Caldrà seguir amb atenció les previsions perquè tot indica que les pluges podran ser localment intenses.

Dissabte rebrem el cap de setmana amb els braços oberts en recuperar el sol i notar com de seguida pugen les temperatures.

EL MÉS LLEGIT

Mor un home després de bolcar el seu tractor a Cofrents

Un home de 64 anys va morir anit en bolcar amb el seu tractor en un camí del municipi de Cofrents

Es nega a donar-li diners per aparcar el cotxe i acaba agredit

Pel que sembla el sospitós li hauria escopit en la cara i propinat punyades i esgarrapades

Puig anuncia sis nous centres d’FP en la Comunitat per al pròxim curs

Pedro Sánchez ha avançat en la seua visita a Mislata que el Consell de Ministres aprovarà 'la major inversió per a l'FP' amb 1.238 milions repartits entre les comunitats autònomes

La calor va a més

La calor encara apretarà un poc més i es mantindran les temperatures en valors similars tot el que queda de setmana