Dia gris amb plugims per començar la setmana

El més cridaner serà l'ascens tèrmic que portarà les temperatures per damunt dels 20 graus a la major part d'observatoris

La setmana comença amb el cel carregat de núvols que deixaran ruixats de poca entitat en punts de la costa i a les comarques més centrals. No seran de gran entitat però ens acompanyaran durant bona part del dia. La nuvolositat començarà a trencar-se a últimes hores de la vesprada o a poqueta nit.


Les temperatures nocturnes s'han mantingut altes (fins i tot han pujat) i les diürnes es mantindran fresques (amb tendència a baixar).

Demà dimarts, tret d'alguns núvols i d'algunes boires que es formaran durant la matinada a les valls i a les planes de l'interior, el dia serà assolellat.

El més cridaner serà l'ascens tèrmic que portarà les temperatures per damunt dels 20 graus a la major part d'observatoris.

L'oratge estable i les temperatures més pròpies per l'època ens acompanyaran durant bona part de la setmana. El dia que bufe ponent (dijous) pujaran més les temperatures a la costa, i en bufar el vent d'origen marítim (dimecres i divendres) quedaran més altes al centre i a l'interior.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Adeu a l'abril amb oratge inestable" "Tronades al nord i a l'interior"