Cada dia més fred

Compartir:

Fred

Donat per fet que l’anticicló continuarà amb nosaltres un bon grapat de dies més fent que l’oratge siga estable i assolellat ben bé fins a finals de gener i l’inici del febrer, l’única cosa que caldrà tindre en compte seran les temperatures perquè si estos dies està fent fred per tot indica que de cara als pròxims dies encara en farà més.

Com veieu als mapes l’anticicló es mantindrà entre hui i demà a l’oest d’Irlanda controlant el panorama meteorològic de la major part d’Europa. No obstant, hem de fixar-nos en el front de núvols que avançarà lentament agranant el centre del continent perquè serà l’encarregat de fer-nos arribar una massa d’aire més freda entre dijous i divendres.

 

Esquema-situació-Dc

 

Esquema-situació-Dj

La massa d’aire fred es despenjarà des del nord, creuarà el centre d’Europa i arribant a les nostres latituds entre la vesprada de dijous i el matí de divendres fent baixar les temperatures entre dos i quatre graus respecte als valors d’estos dies.

 

1500-dj

 

 

1500-dv

 

Hui ja començarem a notar un descens tèrmic a partir de migdia. Després d’una nit molt freda les màximes quedaran un parell de graus més curtes.

 

Hui-19

 

màx-i-mín-dc-19-1

Demà dijous una franja de núvols mitjans o alts creuarà la Comunitat Valenciana de nord a sud deixant les temperatures nocturnes un poc més altes (o no tan baixes). De vesprada notarem com es reforça el mestral al nord i com l’ambient queda més fred.

 

Dj-20

 

màx-i-mín-dj-20

Divendres serà un dia molt fred amb temperatures baixes a la nit i encara més baixes a migdia. Augmentarà la nuvolositat al sud, on tant divendres com el cap de setmana cal esperar ruixats dèbils a la costa.

 

Triple-21

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades