Últim dia de tempestes

Imatge d'un llamp caient al Delta de l'Ebre

 

L’estabilitat s’ha imposat en les últimes hores prou ràpidament i encara que hui també cal esperar que puga arribar a quallar algun nucli de tempesta seran fenòmens més puntuals que els últims dies.

or

Durant el matí tindrem pas de núvols mitjans i alts que pensem que només podran deixar algun ruixat en punts de l’interior de València o l’interior d’Alacant. Durant el matí els núvols aniran a menys i el sol es deixarà vore cada volta més afavorint el creixement de nuvolades de vesprada a la muntanya de l’interior i nord de Castelló.

or

Les temperatures pujaran apropant-se de nou als 35 graus per l’interior i superant els 30 a la costa.

Demà divendres direm adéu a les tronades amb un dia assolellat i calorós perquè encara que de matí vorem núvols baixos a la costa i de vesprada es formaran núvols a les muntanyes de l’interior no esperem que ploga.

or

or

L’últim cap de setmana d’agost començarà amb oratge estable i assolellat, però amb temperatures entre 3 i 4 graus més baixes que les de demà divendres.

Diumenge amb més núvols l’ambient serà més bascós tot i que les temperatures podran baixar lleugerament. A primera hora del dia el cel estarà més tancat i podrà escapar-se alguna gota, i amb condicions molt paregudes començarem dilluns la setmana pendents d’una més que probable inestabilització de l’oratge de cara a l’inici de les Falles.

or