Dilluns per la nit tornen les pluges a la Comunitat Valenciana

Compartir:

La setmana s'inicia a la Comunitat Valenciana amb cels clars en la seua majoria durant tot el matí, però amb núvols de vesprada que podrien transformar-se en precipitacions a la meitat nord de Castelló cap a la nit, segons informa hui AEMET. La cota de neu es situarà als 800 metres d'altitud i les temperatures mínimes aniran pujant, mentre que les màximes no s'espera que varien massa.

 

 

A València, este dilluns les temperatures oscil·laran entre els 6ºC i els 15ºC, a Castelló entre els 5 i els 15 graus, i a Alacant, entre els 7 i els 17. A l'interior de la Comunitat Valenciana, això sí, podran provocar-se gelades dèbils en zones altes.

 

 

Però a partir d'este dimarts, els cels s'enfosquiran cada vegada més i les precipitacions avançaran de sud a nord, que podrien allargar-se fins el dimecres, últim dia de febrer. També la cota de neu baixarà a la província de Castelló fins als 400 metres degut al descens de temperatures.

EL MÉS LLEGIT

Canvi a l’horari d’estiu: endarrerim o avancem l’hora?

A través de la nit més curta de l'any es busca aprofitar les hores de llum per estalviar energia

El mòbil de Miguel Carcaño conté ‘informació valuosa’ sobre el parador de Marta del Castillo

La geolocalització del telèfon pot reconstruir els últims passos del condemnat aquella nit del 25 de gener del 2009

Detingudes quatre persones per extorsionar homes a través de pàgines web de contactes sexuals

El nombre de persones estafades puja a més de 70 al llarg del territori nacional, que van arribar a pagar més de 250.000 euros

Es busquen més de 100 operaris a la nova empresa de la Vall d’Uixó

L'Agència de Col·locació seleccionarà els candidats per a la multinacional Suïssa Stadler, que s'estableix a l'antiga seu de Nordex