Dilluns per la nit tornen les pluges a la Comunitat Valenciana

Compartir:

La setmana s'inicia a la Comunitat Valenciana amb cels clars en la seua majoria durant tot el matí, però amb núvols de vesprada que podrien transformar-se en precipitacions a la meitat nord de Castelló cap a la nit, segons informa hui AEMET. La cota de neu es situarà als 800 metres d'altitud i les temperatures mínimes aniran pujant, mentre que les màximes no s'espera que varien massa.

 

 

A València, este dilluns les temperatures oscil·laran entre els 6ºC i els 15ºC, a Castelló entre els 5 i els 15 graus, i a Alacant, entre els 7 i els 17. A l'interior de la Comunitat Valenciana, això sí, podran provocar-se gelades dèbils en zones altes.

 

 

Però a partir d'este dimarts, els cels s'enfosquiran cada vegada més i les precipitacions avançaran de sud a nord, que podrien allargar-se fins el dimecres, últim dia de febrer. També la cota de neu baixarà a la província de Castelló fins als 400 metres degut al descens de temperatures.

EL MÉS LLEGIT

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6

95 dies d’espera a l’abril per a una intervenció quirúrgica en la Comunitat 

Disminueix el nombre de pacients pendents d'una operació als hospitals de la Comunitat Valenciana