L’estiu s’imposarà a poc a poc

Platja per a donar la benvinguda a l'estiu

Hem passat més calor alguns dies de maig i de l’inici de juny que molts dies des que ha començat l’estiu. Ahir tinguérem un bon exemple, amb temperatures no massa altes i amb ruixats i tronades tant a primera hora del dia com de vesprada que van deixar els següents registres. Les primeres pluges de l’estiu de 2021.

Pluges 23 de juny

El dia de Sant Joan ha començat més fresc i amb núvols al sud però no tardaran a desaparéixer i deixar pas al sol que acabarà deixant les temperatures un parell de graus més altes que ahir.

Oratge hui dijous 24 de juny

Temperatures hui dijous 24 de juny

 

Serà demà divendres quan arribe l’estiu per a quedar-se. Un dia amb pocs núvols amb temperatures nocturnes un poc més altes i amb temperatures màximes que tornaran a marcar valors d’estiu després d’un parell de dies frescos. De vesprada es formaran núvols d’evolució al nord però sense cap conseqüència.

 

Oratge demà divendres 25 de juny

Temperatures demà divendres 25 de juny

I el primer cap de setmana serà d’estiu dur i pur. Cada dia farà un poc de calor, sobretot al centre i a l’interior de València on el mercuri dels termòmetres s’aproximarà als 35 graus. Potser caldrà esperar a la vesprada de dilluns perquè puga ploure i tronar al nord.

 

Oratge a partir del dissabte 26 de juny