La borrasca Fabien tomba arbres, murs i mobiliari urbà en València

Compartir:

Arbre

Arbre caigut en Vilamarxant | Twitter

Els estralls de la borrasca Fabien estan causant problemes en el territori valencià, a causa de les fortes ratxes de vent que s’estan donant en alguns municipis. 

 

Un d’ells, ha sigut la caiguda d’un arbre en la ciutat de València, sobre un vehicle que estava estacionat en la via pública. En concret, l’incident ha tingut lloc en el carrer Horticultor Bosch, prop del barri de Benicalap. A pesar dels danys materials, no hi ha hagut que lamentar cap ferit, i els efectius de bombers s’estan encarregant de retirar l’arbre. 

 

No ha sigut l’únic incident, ja que efectius de bombers dels parcs de Burjassot i de Paterna s’han hagut de traslladar fins al carrer séquia de Moncada en Burjassot, en l’Horta de València, on un mur ha estat a punt de caure en el carrer. La paret, que compta amb un clos superior i una planta enfiladissa, ha hagut de ser apuntalat pels efectius, i bolcar cap a fora de la via pública per a evitar danys majors. 

 

També en Vilamarxant, en la comarca de Camp de Túria, un arbre s’ha desplomat en un parc infantil, recaient damunt el tancat de protecció, que s’ha trencat, motiu que ha impedit més danys en el carrer. Tampoc hi ha hagut que lamentar cap ferit. 

 

 

Ja ahir, a última hora, els bombers van haver d’actuar per la nit d’urgència, en el municipi de Cullera, en la Ribera Baixa (València), davant el risc imminent de caiguda d’una planxa metàl·lica que es trobava a diferents metres d’altura. L’incident es va produir en el polideportiu municipal, que en eixos moments es trobava ple d’usuaris que estaven realitzant activitats deportives en la instal·lació. 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Mor la model i influencer Niece Waidhofer als 31 anys

L'estatunidenca comptava amb més de 4 milions de seguidors als quals pretenia ajudar parlant de salut mental

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx