Juliol comença més fresc

Compartir:

Les temperatures no superaran els 30 graus el cap de setmana a l'observatori

Les primeres hores del mes de juliol vindran marcades per la presència de núvols baixos que deixaran el cel cobert i fins i tot podran deixar alguna gota fins a migdia.

L’ambient serà bascós perquè la humitat pujarà en reforçar-se el vent de llevant que deixarà la mar més alterada sobretot a la zona marítima del sud de València i a Alacant. Les temperatures no superaran els 30 graus el cap de setmana a l’observatori.

El primer cap de setmana de juliol recuperarem de seguida el sol i la calor perquè encara que demà dissabte a primera hora els núvols baixos seran abundants a la costa no tardaran a desfer-se i deixar pas al sol, i amb més insolació les temperatures pujaran el que baixen hui.

Diumenge tancarem el cap de setmana amb un dia totalment dominat pel sol i amb més calor i pendents de les tronades que el dia de hui marquen les previsions tant per a la vesprada de dilluns com la de dimarts.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...