Llamps i trons d’estiu

Imatge d'un vidre ple de gotes d'aigua

 

Hem començat el dia amb avís groc d’Aemet per probabilitat alta de ruixats i tronades a València i Castelló. Precipitacions que poden arribar a ser intenses i deixar més de 20 litres en poc més d’un hora.

Avis metereològic

 

Seran el centre i el nord les zones més afectades per les tronades però no descartem que puguen tocar també punts de muntanya del nord d’Alacant esta vesprada.

Oratge hui dimecres  23 de juny

 

Les temperatures continuaran la baixada iniciada ahir, i apocs observatoris passarem dels 25-26 graus i al nord i per l’interior les temperatures arraparan com a molt els 20 graus.

 

Temperatures hui dimecres  23 de juny,

 

Demà dijous encara podrem tindre alguns núvols al sud durant el matí però amb el pas de les hores s’imposarà el sol per tot arreu i acabaran pujant les temperatures que a primera hora seran més fresques.

Oratge demà dijous 24 de juny

Temperatures demà dijous 24 de juny

 

La previsió de despús-demà divendres i la del cap de setmana no ens llevarà molt de temps perquè com veieu al mapa serà el sol qui predomine i les temperatures pujaran un parell de graus cada dia, un ascens que serà més acusat en punts de l’interior que a la costa.

 

Oratge a partir del divendres 25 de juny