Massa calor

Compartir:

Els models donen valors de 40 graus al centre i per l'interior de cara a diumenge

Recordeu que la primavera ha sigut fresca i humida? què el mes de maig va començar plujós i ben fresc? D’això pocs se’n recorden perquè en un parell de setmanes ha arribat l’estabilitat i les temperatures s’han disparat marcant valors de ple estiu…i tot indica que la recta final de la setmana encara farà més calor.

Els models donen valors de 40 graus al centre i per l’interior de cara a diumenge. Estariem parlant de valors més adients de juliol o d’agost, però no d’un dia normal…més bé d’una ona de calor d’eixe temps.

De moment l’únic consol que tenim és que anem ben servits d’aigua amb tot el que ha plogut els últims mesos, però això no ens lliurarà de la calor que anem a patir d’ara en avant…i encara no ha començat l’estiu.

Hui farà tanta calor com ahir i pot ser una poca més que demà perquè demà tot apunta a un lleuger descens de les temperatures. Farà calor però serà.

Esta nit han pujat lleugerament les temperatures mínimes en alguns observatoris i les màximes marcaran més o menys els valors d’ahir.

Demà dijous en reforçar-se el vent de llevant a la mitat sud de la Comunitat l’ambient serà més bascós però les temperatures quedaran un poc més curtes. El llevant deixarà la mar més alterada a la costa del sud de València i a la zona marítima d’Alacant .

Si la setmana ha sigut calorosa des del seu començament, haurem d’anar preparant-nos perquè tot indica que el final de la setmana serà ben fortet, amb temperatures que començaran a pujar divendres de vesprada per l’interior i un cap de setmana on dissabte els termòmetres pujaran per damunt dels 35 graus i diumenge podran tocar els 40.

EL MÉS LLEGIT

Tres anys i cinc mesos de presó per calar foc a la casa de la seua parella

Va espentar a la víctima i va destrossar televisors, telèfons, la cortina i el cristall del bany de l'habitatge

Detinguts dos menors més per les agressions sexuals a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut a dos menors més per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual ocorreguda a Burjassot

Els contagis de covid es dupliquen i els morts es disparen en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 8.789 nous positius i 18 nous morts per coronavirus

Es deixa oblidat la bossa després de ser sorpresa intentant robar en un comerç de Petrer

Va ser el propietari de l'establiment, situat en el barri de la Frontera, qui va donar avís a la Policia Local que va traslladar a les seues patrulles al lloc