Més estabilitat i més calor

Compartir:

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Haurem d’esperar una nova oportunitat perquè la pluja torne a visitar la Comunitat Valenciana, però tot indica que difícilment serà abans que acabe maig perquè que des de hui fins que s’acabe el mes cada dia tindrem un oratge més estable i cada dia farà un poc més de calor.

Les temperatures este matí encara eren fresques, i al nord on el mestral es deixava sentir i la sensació de fresca era major, però al centre del dia pujaran per damunt dels 25 graus al centre i per l’interior i s’aproparan als 25 a la costa.

Demà divendres pujaran les temperatures tant de nit com durat el dia. No farà tanta fresca a la nit i al centre del dia començarà a picar de nou la calor amb màximes per damunt dels 30 graus a les terres de ponent i apropant-se a ells a la costa.

No cal esperar canvis ni per al cap de setmana ni per a l’inici de la setmana vinent (final del mes de maig). Pocs núvols i ambient calorós. Tocant o superant els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera.

EL MÉS LLEGIT

Detinguts dos menors més per les agressions sexuals a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut a dos menors més per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual ocorreguda a Burjassot

Els contagis de covid es dupliquen i els morts es disparen en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 8.789 nous positius i 18 nous morts per coronavirus

Es deixa oblidat la bossa després de ser sorpresa intentant robar en un comerç de Petrer

Va ser el propietari de l'establiment, situat en el barri de la Frontera, qui va donar avís a la Policia Local que va traslladar a les seues patrulles al lloc

Mor Eduardo Mena als 56 anys, l’entrenador personal dels famosos

David Bisbal, Rosa López, David de María o Juan José Padilla, han sigut alguns dels seus clients més destacats