De mestral a ponent…de ponent a mestral

Compartir:

Palmera a l'aire

Ens vam anar de pont amb vent, un vent que ens ha acompanyat tant el cap de setmana com els dies de festa, i tornem del pont amb vent… i sembla que encara té corda per a uns dies més.
L’oratge de hui torna a estar marcat pel mestral que des d’ahir dimecres es torna a deixar sentir amb força. Al nord hem de suportar ratxes de més de 80 km/h mentre que al sud es deixa sentir amb ratxes màximes de 40-60 km/h.
 

L'oratge de hui torna a estar marcat pel mestral

Es tracta d’un vent menys fred que el d’ahir per la qual cosa acabaran pujant les temperatures tant al nord com a la costa.

Vent menys fred

Les temperatures tant al nord com a la costa.

Demà ja és divendres i ens apropem a un nou cap de setmana acompanyats pel vent que hui ens mantindrà en avís durant bona part del dia. No serà fins dissabte a última hora quan comence a encalmar

Vent

sol

Les temperatures nocturnes quedaran més altes i les diürnes a penes patiran variacions

Les temperatures nocturnes quedaran més altes i les diürnes a penes patiran variacions

Dissabte en anar encalmant el vent també notarem com pugen les temperatures, sobretot al centre i a la costa on els termòmetres s’aproparan i fins i tot superaran els 20 graus.

Diumenge encara es deixarà sentir el mestral al nord, però de vesprada també amainarà. Les temperatures baixaran quedant l’ambient més fresc, i dilluns donarem la benvinguda a una nova setmana (l’última sencera de tardor) amb oratge molt estable, vents fluixos i temperatures que a partir d’eixe moment tendiran a pujar.
 

Sol

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils