Octubre acabarà molt tranquil

Compartir:

Superat un nou episodi de pluges amb incidència molt desigual encetem l’última setmana d’octubre amb oratge estable. I de no hi haure canvis inesperats tot indica que octubre acabarà marcat per l’estabilitat, sense pluja.

L’efecte de la pluja que entre dijous i primera hora de dissabte va afectar la Comunitat Valenciana el podeu veure al mapa de precipitacions. A la mitat nord de la Comunitat ens quedarem esperant-la mentre que al sud en algunes zones va ploure de més.

1

Imatge d'una posta de sol en una muntanya.

Un altre efecte d’este nou episodi de ‘gota freda‘ l’hem notat en les temperatures perquè les ha deixat en els valors que toca després de setmanes d’estar marcant valors més alts (el que farà que les temperatures d’octubre queden més o menys en els valors normals climatològics)

La setmana comença amb alguns núvols i boires que es desfaran a mesura que calfe el sol i vagen pujant les temperatures que al centre del dia podran quedar un o dos graus més altes que les d’ahir.

Dilluns núvols i boires |Jordi Payà

Les temperatures d'octubre queden més o menys en els valors normals climatològics | Jordi Payà

Demà dimarts es reforçarà el llevant al sud la qual cosa ens fa pensar que els núvols seran més abundants a la zona i que la mar quedarà més alterada al litoral sud d’Alacant.

Les temperatures no patiran canvis significatius. Pots ser pugen un poc a la nit i es mantinguen sense canvis al centre del dia.

Demà dimarts es reforçarà el llevant al sud | Jordi Payà

Les temperatures no patiran canvis significatius | Jordi Mayor

Dimecres, dijous, divendres… pot ser l’única novetat serà l’ascens de les temperatures al centre del dia i que cada dia que passe augmentarà la diferència entre mínimes i màximes, l’oscil·lació tèrmica serà major.

Dimecres, dijous, divendres... sol | Jordi Payà

Dijous a dissabte pluges | Jordi Payà

 

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.