L’estiu fa un pas endavant

Compartir:

oratge

La calor no ha dit l’última paraula esta setmana. Des de dilluns cada dia hem tingut temperatures un pèl més altes. Han pujat per la nit, però sobretot han pujat al centre del dia. Les màximes es van enfilar ahir a prop dels 40 graus al centre de València i a l’interior-sud d’Alacant.

Hui encarem el dia amb pocs canvis. Una nit difícil de dormir junt a la costa, i no tant fresca com fa uns dies en punts de l’interior. Vorem pocs núvols. Només alguns  baixos en començar el dia a la costa i esta vesprada arribaran a deixar-se vore en punts de muntanya.

oratge

oratge

Demà divendres tot indica que tindrem de nou un dia de sol i de calor, amb temperatures màximes arrapant els 40 graus al centre i a l’interior i superant els 30 a la costa. Puntualment els termòmetres podran arribar a tocar i superar els 35 graus al litoral i prelitoral del sud de València i del nord d’Alacant.

oratge

oratge

Atenció dissabte al ponent i el que això comporta perquè les temperatures experimentaran un notable ascens al centre i en punts de la costa arribant a marcar valors entre els 38 i els 40 graus.

El canvi serà radical diumenge en girar el vent a llevant i provocar un descens de més de 12 graus en punts de la costa i del sud. A més el cel quedarà cobert i cal esperar pluges dèbils  ala mitad sud del territori.

Dilluns a poc a poc ens espolsarem de damunt els núvols i acabarà lluint el sol. Les temperatures pujaran lleugerament

oratge

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils