L’estiu fa un pas endavant

Compartir:

oratge

La calor no ha dit l’última paraula esta setmana. Des de dilluns cada dia hem tingut temperatures un pèl més altes. Han pujat per la nit, però sobretot han pujat al centre del dia. Les màximes es van enfilar ahir a prop dels 40 graus al centre de València i a l’interior-sud d’Alacant.

Hui encarem el dia amb pocs canvis. Una nit difícil de dormir junt a la costa, i no tant fresca com fa uns dies en punts de l’interior. Vorem pocs núvols. Només alguns  baixos en començar el dia a la costa i esta vesprada arribaran a deixar-se vore en punts de muntanya.

oratge

oratge

Demà divendres tot indica que tindrem de nou un dia de sol i de calor, amb temperatures màximes arrapant els 40 graus al centre i a l’interior i superant els 30 a la costa. Puntualment els termòmetres podran arribar a tocar i superar els 35 graus al litoral i prelitoral del sud de València i del nord d’Alacant.

oratge

oratge

Atenció dissabte al ponent i el que això comporta perquè les temperatures experimentaran un notable ascens al centre i en punts de la costa arribant a marcar valors entre els 38 i els 40 graus.

El canvi serà radical diumenge en girar el vent a llevant i provocar un descens de més de 12 graus en punts de la costa i del sud. A més el cel quedarà cobert i cal esperar pluges dèbils  ala mitad sud del territori.

Dilluns a poc a poc ens espolsarem de damunt els núvols i acabarà lluint el sol. Les temperatures pujaran lleugerament

oratge

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar