L’estiu fa un pas endavant

Compartir:

oratge

La calor no ha dit l’última paraula esta setmana. Des de dilluns cada dia hem tingut temperatures un pèl més altes. Han pujat per la nit, però sobretot han pujat al centre del dia. Les màximes es van enfilar ahir a prop dels 40 graus al centre de València i a l’interior-sud d’Alacant.

Hui encarem el dia amb pocs canvis. Una nit difícil de dormir junt a la costa, i no tant fresca com fa uns dies en punts de l’interior. Vorem pocs núvols. Només alguns  baixos en començar el dia a la costa i esta vesprada arribaran a deixar-se vore en punts de muntanya.

oratge

oratge

Demà divendres tot indica que tindrem de nou un dia de sol i de calor, amb temperatures màximes arrapant els 40 graus al centre i a l’interior i superant els 30 a la costa. Puntualment els termòmetres podran arribar a tocar i superar els 35 graus al litoral i prelitoral del sud de València i del nord d’Alacant.

oratge

oratge

Atenció dissabte al ponent i el que això comporta perquè les temperatures experimentaran un notable ascens al centre i en punts de la costa arribant a marcar valors entre els 38 i els 40 graus.

El canvi serà radical diumenge en girar el vent a llevant i provocar un descens de més de 12 graus en punts de la costa i del sud. A més el cel quedarà cobert i cal esperar pluges dèbils  ala mitad sud del territori.

Dilluns a poc a poc ens espolsarem de damunt els núvols i acabarà lluint el sol. Les temperatures pujaran lleugerament

oratge

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones