La calor anirà a més fins dissabte

Compartir:

foto

Hui farà tanta calor com ahir i com despús-ahir, però no farà tanta calor com demà si com marquen les previsions es deixa sentir el ponent i les temperatures es dispararan tant al centre com a la costa apropant-se als 40 graus.

Fins eixe moment no cal esperar massa canvis: quatre núvols de matí a la costa, i només de quatre en punts de l’interior esta vesprada amb temperatures pròpies, típiques per l’època. De nou arrapant els 40 graus al centre i per l’interior i situant-se entre els 30 i els 35 a la costa.

foto

El ponent i el mestral es deixaran sentir demà des de primera hora. Pot ser a l’albada i fins a mig matí semblarà fresc, però res més lluny de la realitat perquè de seguida notarem com els calfa l’ambient i com pugen les temperatures a la carrera.

De fet estem en avís groc d’Aemet per calor a bona part del centre i sud de la Comunitat.

foto

Vorem pocs núvols al cel. El ponent aproparà núvols a les muntanyes del nord cap a migdia i a poqueta nit, just quan comencem a notar el canvi en la direcció del vent i comence a refrescar un poc l’ambient els núvols es faran més abundants a la costa anunciant canvis per diumenge.

foto

foto

Diumenge el descens de les temperatures serà notable, d’entre 10 i 12 graus en punts de la costa i al centre. El llevant aportarà núvols i fins i tot podrà afavorir algun ruixat de caràcter dèbil. La mar quedarà més alterada.

Dilluns encara quedaran núvols a la costa, però pense que serà difícil que donen pluja, i dimarts amb més sol començaran a putjar de nou les temperatures.

foto

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ visita Rotterdam, la meca de l’arquitectura contemporània holandesa

Hui el programa d’À Punt ens acosta noves històries dels que canviaren de residència i que sempre són interessants destinacions per a visitar en temps de vacances

Omar Sánchez esclata després del vídeo íntim d’Anabel Pantoja i Yulen

"Em fa vergonya i ràbia veure aqueixes imatges", el surfer canari parla alt i clar cansat de les descaradures de la seua encara dona

Tres joves, dos d’ells menors, moren després de fugir d’un control policial

El cotxe en el qual viatjaven es va eixir de la via i va caure per un desnivell de 15 metres

Sanitat confirma cinc nous positius de la pigota del mico en la Comunitat

Actualment hi ha 17 casos confirmats d'esta malaltia a la Comunitat 6 a la província de València, 10 a la d'Alacant i un a Castelló