Ahir la mostra, hui la confirmació

Imatge d'un paraigua obert en un dia de pluja

El trànsit entre l’agost i el setembre ens tindrà ben entretinguts. La mostra la tinguerem ahir amb pluges torrencials al litoral de la Plana Alta ( Benicàssim s’emportà la grossa amb més de 170 litres en poc de temps) i tronades de distribució molt irregular de vesprada que també deixaren registres de vora 100 litres a l’interior de Castelló.

or

Encetem la setmana i acomiadem  l’agost amb oratge inestable, insegur, variable… Es podran repetir episodis de pluja intensa (pluja càlida) en punts de la costa ?

Els models donen pluges intenses o molt intenses de matí al litoral del nord de València i al de Castelló, fins i tot torrencials. De vesprada l’oratge es mantindrà molt inestable al nord i pot ser les tronades afecten també punts del centre de la Comunitat, però al sud lluirà el sol amb pocs obstacles. Les temperatures quedaran més baixes.

or

or

Demà dimarts s’acabarà l’agost amb oratge inestable i insegur al nord i amb alternança de núvols i clars al centre i al sud on les temperatures pujaran lleugerament. Al nord durant el matí tindrem ruixats i de vesprada les tronades poden deixar acumulats de precipitació més importants.

or

or

Dimecres, a més de començar el mes de setembre, començaran les Falles 2021 amb oratge inestable i possibilitat de tronades que localment podran descarregar amb intensitat.

Durant el matí la pluja més probable es registrarà a la costa del centre de la Comunitat, i de vesprada al nord i per l’interior on les tronades podran desacrregar amb intensitat moderada o forta.

Dijous i divendres encara caldrà estar atents als ruixats i les tronades que puguen formar-se de vesprada després d’un matí assolellat. Les temperatures pujaran  dijous però sobretot divendres.

or