Hui vent, demà pluja

Compartir:

Imatge d'una dona amb el paraigües i molt vent.

Hui vent, demà pluja | ENE

Comencem la setmana pendents del vent de mestral i ponent que mantindrà bona part de la Comunitat en avís meteorològic. Ratxes de vent que al nord poden arribar a superar els 100 Km/h mentre que a l’interior, al centre i al sud les ratxes arribaran als 70 i fins i tot als 80 Km/h.

Hui vent, demà pluja

Vent fort, molest i antipàtic però més càlid que el d’ahir. Han pujat les temperatures nocturnes i també pujaran un parell de graus les diürnes tocant a la costa els 23-24 graus.

Al cel només vorem núvols a les muntanyes de l’interior que a la costa arribaran encara més desfets.

Hui vent, demà pluja

Amb l’ascens de les temperatures torna a ser difícil fer-se a la idea que estem en ple mes de gener (en teoria un dels més freds a les nostres latituds…només cal recordar les conseqüències que tingué Filomena l’any passat, i encara que els pseudo-meteoròlegs intenten d’alarmar la població amb la hipotètica arribada d’una borrasca semblant vos assegure que de moment podeu estar ben tranquils).

Hui vent, demà pluja

Cal estar atents a l’evolució de l’oratge perquè demà dimarts sembla que s’anima un poc l’oratge i la pluja podria ser la protagonista a la costa i al prelitoral de la mitad sud de la Comunitat. Unes horetes de pluja que seran molt ben rebudes però que ens deixaran amb ganes de més

Al nord seran el mestral i el sol qui dominen el panorama meteorològic mentre que al centre i al sud el vent es deixarà sentir de gregal aportant humitat i acumulant núvols a la façana més costanera de la mitad sud de la Comunitat.

Hui vent, demà pluja

Les temperatures patiran demà un notable descens. Quedaran entre 3 i 7 graus més baixes que les de hui.

Hui vent, demà pluja

De cara als següents dies caldrà seguir de prop la posició definitiva de l’antincicló perquè tot indica que acabarà situant-se al centre d’Europa enviant-nos des d’allà una massa d’aire més freda i de tant en tan ense que franges de núvols sobre el litoral de la Comunitat encara que a dia de hui els models donen poca o no res de pluja.

Hui vent, demà pluja

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones