Les pluges deixen al voltant de 20 litres per metre quadrat en el sud de València i el nord d’Alacant

Compartir:

Les pluges que han caigut a la Comunitat Valenciana durant este dimecres han deixat al voltant de 20 litres per metre quadrat en diverses localitats del sud de València i el nord d'Alacant, entre les comarques de la Safor i la Marina Alta. Segons les dades de precipitacions fins a les 18.00 hores que ha publicat l'Agència Estatal de Meteorologia en el seu compte de Twitter, la localitat d'Oliva, a la Safor, ha sigut la que més aigua ha arreplegat, amb 21,7 litres. Vilallonga, amb 17,6 i Miramar, amb 17,2 (les dos a València) han sigut els següents llocs en els quals més ha plogut.

 

Fortes pluges a Alacant i Castelló

En Alacant, la localitat que més precipitacions ha registrat ha sigut l'Atzúvia, amb 16,2 litres per metre quadrat, seguida de Murla, amb 15,8 i Pego, amb 15,4.

  

Per la seua banda, a Castelló, cap observatori ha arreplegat més de deu litres per metre quadrat. Les pluges més abundants en esta província han caigut a Sogorb, amb 8,6 litres; Castelló de la Plana, amb 4,4 i Atzeneta del Maestrat, amb 2,2. 

 

 

Les pluges a les grans ciutats

Quant a les capitals, Castelló ha sigut la segona que més aigua ha arreplegat, amb dos desenes més que Alacant, on han caigut 4,2 litres. On més ha plogut ha sigut a València, amb 7,6 litres per metre quadrat. 

  

Les dades d'AEMET mostren que ha plogut en quasi tota la Comunitat, excepte el nord de la província de Castelló. En els observatoris d'esta zona (Vinaròs, Morella, Vilafranca o Fredes) no s'han registrat precipitacions.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...